BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 178

  • 3 rum och kök
  • 85.5 kvm
  • Såld
  • 12192
  • 1466
  • 2785
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden, föreningen och området
Äntligen finns en större 3:a till salu! Ett riktigt välplanerat och ljust hem med fönster i tre väderstreck väntar här. Vardagsrummet är rymligt och placeringen intill köket skapar trevliga sällskapsytor. Balkongen är inglasad vilket gör att den går att nyttja större delen av året. Placeringen bjuder också på härliga soltimmar. I varsin ända av bostaden är sovrummen placerade. Hemmet har gott om förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober och klädkammaren. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd. 

Omtyckt förening med möjlighet för de boende att hyra/nyttja flertalet gemensamma ytor såsom garage, bastu, pool, gym, festlokal och två övernattningslägenheter.

Nuvarande ägare har trivts riktigt bra både i bostaden och området. En kort promenad från bostaden finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, cafeer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker.
Strax utanför dörren tar Solbergaskogen vid, en trevlig promenad i fin skogsmiljö. Ytterligare en bit bort finns ett nyanlagt utegym, en skatepark samt den populära parkleken Kristallen. 
Omtyckta förskolor- och skolor finns också i området.

Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, för mer information vänligen besök vaxer.stockholm. 

Lite längre bort i området finns Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare en bit bort finns Fru Marias bak där du kan stanna till för en fika eller för att inhandla frukostbrödet och på vägen hem stanna och handla en fredagsbukett i blomsteraffären intill. Ytterligare guldkorn i Långbro är restaurangen Aloë med två Michelinstjärnor samt restaurangen Rinos Bodega. 

Balkong
Det som utmärker det här hemmet är bland annat den stora inglasade balkongen som har ett underbart läge och härliga soltimmar. Under sommarhalvåret har du härifrån en härlig utsikt över den gröna innergården. Inglasningen gör att balkongen går att nyttja under större delen av året, glaspartierna går också att öppna upp varma dagar.  

Vardagsrum 
Bostaden har en riktigt trevlig layout med vardagsrummet i anslutning till balkongen och köket. En fin detalj är det stora fönsterpartiet med utsikt över omgivningen. Här finns plats för en stor soffgrupp, fåtölj, bokhyllor och tv-möbel. 

Kök 
Köket går i en smakfull färgskala med gråbeiga profilerade köksluckor som bryter av snyggt mot den mörka bänkskivan. Här finns gott om skåpförvaring och intill fönsterpartiet finns plats för ett matbord. Fönster åt två håll gör köket ljust och trivsamt. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, mikro, diskmaskin, ugn och induktionshäll.

Sovrum 1 
Bostadens största sovrum nås i anslutning till hallen. Det här är ett riktigt trevligt sovrum, väl tilltaget i storlek och med stort fönsterparti som vetter mot balkongen. Smakfull färgskala med en underbar blommig tapet som bryter av fint mot de övriga väggarna som är tapetserade i en modern beigerosa ton. Längs ena väggen finns garderobsförvaring.

Sovrum 2 
Bostadens andra sovrum nås i anslutning till vardagsrummet. Ljust och trevligt rum med fönster åt två håll. Plats finns för säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord.

Klädkammare
I anslutning till hallen finns den här rymliga klädkammaren som är inredd med hyllplan, hängare och en garderob. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett stort förråd i källaren.

Badrum 
Härligt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är också utrustat med handfat med kommod, spegel, WC och dusch med glasväggar.

Hall
Trevlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Längs ena väggen finns garderober. Två fina detaljer är den blommiga tapeten och väggpanelen. Från hallen får du en trevlig vy över kök och vardagsrum.