BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hornstull - Södermalm

Bergsundsgatan 16 vån 4

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 26942
  • 10123
  • 9444
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en osedvanligt påkostad och stilmedveten hörnlägenhet, högt upp i huset med balkong i söderläge, optimal planlösning och exklusivt utförd renovering.

Här bor man på bästa adress i eftertraktade Hornstull i ett toppfint och totalrenoverat boende 2018 med närhet till vatten, grönska och ett rikt utbud av cafeér och restauranger.

Väl inne i lägenheten finner du ett toppfint boende som genomgått en totalrenovering som överträffar det mesta. Ytterst väldisponerad med generösa sällskapsytor och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp.

Specialritat och platsbyggt kök med påskostade bänkskivor i Italiensk Carrara marmor och stänkskydd i Kolmårdsmarmor, köksö med vinkyl, integrerad kyl/frys och diskmaskin samt blandare från Tapwell. I hall och vardagsrum ligger ett vackert fiskbensparkett i original samt ny handlagd fiskbensparkett i kök. Badrummet är smakfullt renoverat med golv och del av vägg i Kolmårdsmarmor, dusch och blandare från Tapwell samt golvvärme.

Vidare finner du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utrymme för både matplats och trivselmöbler, stort rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter, välkomnande entré med platsbyggda garderober varav en med kaklad golvbrunn och installerad kombimaskin. Den rymliga balkongen har ett högt och fritt läge i soligt söderläge intill mysig park med sjöglimt mot liljeholmsviken i två riktningar.

Exklusivt renoverad med en enastående känsla för detaljer och en väl genomtänkt helhet som tillsammans med balkongen i söderläge, de stora fönsterpartierna samt den optimala planlösningen gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende.

Ett boende att längta hem till - Varmt välkommen på visning!

- Exklusivt totalrenoverad 2018
- Bästa adress vid Hornstull
- Hörnlägenhet högt upp i fritt läge
- Rymlig balkong i söderläge med markis
- Sjöglimt mot Liljeholmsviken
- Bänkskivor i Carrara marmor
- Vinkyl
- Stänkskydd i Kolmårdsmarmor
- Vacker fiskbensparkett
- Öppen planlösning
- Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Kombimaskin
- Utmärkta förvaringsmöjligheter
- Stambytt kök och badrum
- Säkerhetsdörr
- Nya elstigar
- Gemensam takaltan