BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Alphyddan

Alphyddevägen 31

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 4809
  • 937
  • 2798
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömmer du om hög standard och slående utsikt?

Välkommen till denna pärla om 44 kvm med inglasad balkong i söderläge. Här bor du i en trivsam förening med stabil ekonomi och närhet till både natur och stadspuls. Med bussen når du slussen på endast några minuter.

När man kommer in till bostaden välkomnas man in i hallen som erbjuder god plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 6-8 personer. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med trätrall. Här njuter du av solen från förmiddag till sen eftermiddag. Köket är nyrenoverat och modernt med vita köksluckor, bänkskiva i grått, bra förvaring och arbetsytor. Vitvaror som varmluftsugn, induktionshäll, kyl/frys och diskmaskin. Snyggt industrifönster intill sovrummet som tar ljuset hela vägen in i köket. Sovrummet ligger trivsamt med stort fönster och härligt ljusinsläpp. Här ryms en 160 säng och sängbord vilket gör boendet optimalt även för två personer. Badrummet är fräscht och helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch, badrumsskåp med spegel, toalett och skåp. Lägenheten har genomgående ljust golv med målade väggar i trivsamma färger. Ett hem att trivas i!

Alphyddan ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer trafikera Nacka och planeras vara klar 2026. Intill Alphyddan ligger Sickla köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall.