BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm/Högalid

Lundagatan 44 A, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 36.5 kvm
  • Såld
  • 11389
  • 1506
  • 5189
Värdera din bostad

Beskrivning

Från den trevliga entrén på Lundagatan 44 A tar ni er högst upp för att nå denna fina och välplanerade insynsskyddade tvåa med utsikt över takåsarna mot Högalidskyrkan. Ni välkomnas in genom hallen med plats för avhängning av ytterkläder och skoförvaring.

Rakt fram från hallen når ni det ljusa och rymliga vardagsrummet. Rummet har ett fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti med breda nischer. Här ryms såväl en soffhörna med tillhörande TV-möbel som matbord. I anslutning till vardagsrummet ligger den ena av lägenhetens två klädkammare.

I fil med vardagsrummet ligger det rofyllda sovrummet. Sovrummet är generöst tilltaget och rymmer en dubbelsäng samt ytterligare sängmöbel om så önskas. Här får ni in ett fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti med nya 3-glasfönster från 2019. Även här finns en inbyggd klädkammare.

Funktionellt kök som renoverades 2019 med goda förvaringsutrymmen. Ljust och trevligt tack vare fönstervägg mot stort fönster i sovrummet. Den maskinella utrustningen består av gasspis, kolfilterfläkt, kyl/frys samt diskmaskin.

Fräscht badrum med kaklade väggar och plastmatta på golv. Utrustat med badkar, toalett, tvättställ.

- Högt och ljust läge högst upp i huset
- Låg avgift
- Insynsskyddad
- Optimalt planerad tvåa
- Stora fönsterpartier
- Lugnt mysigt kvarter med vackra, grönskande innergårdar och närhet till Skinnarviksparken, Mariaberget och Hornstull.
- Sovrum med plats för en stor säng och bra förvaring
- Nyrenoverat kök med goda arbetsytor