BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Trångsund

Tornslingan 11A, 2 trp

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 11391
  • 1146
  • 4839
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen in i denna fina och välplanerade 2:a i populär förening på en av Trångsunds lugnare gator. På våning två i huset finns denna lägenheten som har det helt fritt från insyn och ett perfekt sydligt läge på balkongen som nås från sovrummet. Lägenheten är fint renoverad med påkostade materialval i modern stil. Lägenheten disponeras med en rymlig hall med bra med avhängsningsytor i platsbygg garderob med spegeldörrar. Från hallen når du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är modern med integrerad induktionshäll, ugn och diskmaskin. Integrerad frys samt separat kyl från SMEG. Gott om förvaring i skåp och bra med arbetsytor. Bänkskiva i rostfritt stål, en mörk bänkskiva i trä och ovan vitt kakel. Mellan kök och vardagsrum finns en barbänk för extra arbetsyta men även en naturlig del för matgrupp för 4 personer.

Vardagsrummet är öppet och ljust med två fönster i fil. Vardagsrum har fint golv och vita väggar. Här finns plats för en naturlig soffhörna med plats för TV-möbler och stor soffgrupp. Social och öppen planlösning mot köket med ett helt insynsskyddat läge. Från hallen når du lägenhetens stora och ljusa sovrum. På golvet ligger en ljus heltäckningsmatta som skapar en lyxig känsla och väggarna är vitamålade. Från sovrummet finns en walk - in closet med gott om förvaring i trådbackar och med plats för skor och annan avhängning. Stora fönster släpper in gott om ljus och från sovrummet nås balkongen. Balkongen ligger i ett fritt söderläge med sol hela dagen samt kvällssol.

Från hallen når du badrummet som är helkaklat och har golvvärme, infällbara duschdörrar, kommod med spegelskåp samt handdukstork. Här finns även förvaring i skåpsutrymme och plats för tvättmaskin (ej draget).

Föreningen är stabil och välskött vilket gör den mycket populär. Till bostaden hör ett förråd och i entréplan ligger tvättstuga med tre tvättmaskiner samt torkrum. Föreningen tillhandahåller även parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmarna i föreningen. Läs mer under föreningsinformation.

Här bor du i ett av det lugnare områdena i Trångsund med endast 5 minuters promenad till Trångsund centrum där pendelstågsstaion, ICA och Apotek ligger. Strax nedanför huset finns busshållsplats till Farsta med galleria och tunnelbana. Närhet till fina naturstråk och badplatser kring Drevviken och Magelungen. Här kommer ni att trivas!
Varmt välkommen på visning!