BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Bjulevägen 32, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 11312
  • 658
  • 4376
Värdera din bostad

Beskrivning

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett vackert parkettgolv. Hallen erbjuder goda avhängningsytor.   

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett vackert fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. På golvet ligger ett vackert fiskbensparkettgolv. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong - Sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en solig balkong som vetter utmed lugn återvändsgata. Balkongen har plats för bord och stolar. 

Kök – Stilrent och funktionellt
Stort och stilrent renoverat kök (2016) med fokus på funktion och umgänge. Köket har god förvaring bakom vita köksluckor. Här finns även optimala förvaringsytor via ett rymligt kallskafferi som rymmer det mesta. Köksutrustningen består av kyl/frys och diskmaskin stilfullt integrerat, induktionshäll och spisfläkt. Allt i rostfritt och påkostat. Köket har matplats för 4-5 personer med fri trevlig utsikt över grönskande gård.  

Sovrum 1 – Stort och rogivande 
Ligger utmed lugn och lummig gård. Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus och fri utsikt över grönskan. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som extra garderober och arbetshörna. I anslutning till rummet finns stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. 

Sovrum 2 – Rymligt och ljust
Rymmer även det dubbelsäng, extra garderober och arbetshörna. Rummet har ett generöst fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett vackert parkettgolv. 

Badrum & WC - Smakfullt  
Intill hallen finns ett smakfullt badrum (2019). Badrumsutrustningen består av kommod, handdukstork, tvättmaskin, wc och ett stort badkar. Här har man skapat ett badrum med modern och stilsäker känsla med såväl väggar som golv i vacker betong utan fogar. 

Källarförråd
Till lägenheten medföljer två förråd.