BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Åsögatan 154C, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • 7.225.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena lägenhet belägen högt upp i huset med ett fint burspråk och en stor härlig balkong i soligt läge. Bra förening med välskött hus och en synnerligen fin och lummig innergård som passar både vuxna och barn. Lägenheten har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bostaden är totalrenoverad med genomgående mycket fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Underbar boendemiljö i ett av Södermalms mest attraktiva områden, intill populära Nytorget. Ett färdigt hem att trivas i.

Generellt om lägenheten 

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Vackert vardagsrum med hemtrevlig atmosfär som karaktäriseras av kontakten med köket och accessen till lägenhetens balkong. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen finns gott om plats för bord och stolar. Här finns också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt häng på kvällen i goda vänners lag. Balkongen vetter mot sydväst och här har man sol från mitt på dagen till solnedgång - Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Balkongen ligger ut mot Nytorgsgatan och härifrån har man fin utsikt ner mot Nytorget och upp motAxel Landquists park.

Kök – Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på funktion och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och den rymliga matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, spishäll, helintegrerad spisfläkt och inbyggd ugn. Infälld LED bänkbelysning och grått kakel ovan bänkytor i kompositstenger köket det lilla extra.

Två bra sovrum
Lägenheten rymmer två mycket bra och möbleringsvänliga sovrum som båda ligger med ett lugnt gårdsläge. Rummen har gott om plats för både dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Ett av sovrummen har även en rymlig klädkammare.

Stilsäkert badrum
Mycket fint badrum med helkaklade väggar med stora vita plattor och golvet belagt med ljusgrått klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, dusch, duschväggar i glas, handdukstork, tvättställ samt ett badrumsskåp. Det är förberett för tvättmaskin.

Möblerbar hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess charm. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. För förvaring finns tre inbyggda garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.