BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla Kanalgata 91

  • 3 rum och kök
  • 87.5 kvm
  • Såld
  • 10664
  • 96
  • 6952
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna fantastiska gavellägenhet på Sickla Kanalagata 91. Här finner ni en bostad med stora sociala och öppna ytor. Lägenheten har en fantastisk hörnbalkong i två väderstreck samt stora fönsterpartier i tre väderstreck, vilka släpper in rikligt med ljus. Från balkongen har du utsikt mot Sickla kanal och den kända restaurangen "Göteborg". Kök och vardagsrummet har en öppen planlösning med goda möjligheter för fri möblering i vardagsrummet samt gott om plats för större middagsbord i köket. Köket har gott om förvaring bakom klassiska köksluckor samt generöst med arbetsyta. Köket har all maskinellutrustning som man kan önska sig så som diskmaskin, diskho, gasspis, micro, ugn, fläkt, fullstor kyl och frys. Via köket når ni den fantastiska balkongen med gott om plats för möbler samt odlingar mm. Lägenheten har två bra sovrum varav ett med rymlig platsbyggd garderob. Välkomnande hall, med fönster, som leder dig in till lägenhetens alla rum. Här finns gott om förvaring bakom eleganta skjutdörrar. Via hallen når ni ett helkaklat, stort och fräscht badrum med fönster. Det har ny inredning och utrustning med tvättmaskin, torktumlare, wc, dusch med duschvägg i glas, kommod med handfat, arbetsbänk samt gott om skåpsförvaring.

Föreningen har garage med 47 platser (1400 kr/månad) varav 6 st platser med laddstolpar (1620 kr/månaden) samt 8 platser på gatan med elstolpar för värmare (850 kr/månaden).

Föreningen har även gästlägenhet, ett cykelrum (i garageplanet), ett barnvagnsrum, snickarrum, två tvättstugor varav en grovtvätt samt bastu.

 

- Generösa fönsterpartier runt hela lägenheten i tre väderstreck
- Stor hörnbalkong i två väderstreck
- Stora öppna ytor
- Social planlösning
-Möjlighet till garage- eller p-plats på gatan (kötid)
- Bra förening
-Vacker gård med lummiga planteringar, sittplatser, cykelparkeringar och sandlåda för barnen.
- Fantastiskt område och läge med omedelbar närhet till vatten

Varmt välkomna på visning!