BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Västmannagatan 89

  • 1 rum och kokvrå
  • 23 kvm
  • Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och optimalt planerad 1:a med låg avgift på bästa adress i Vasastan. Här bor du i gårdshus med lugnt och ostört läge i vacker sekelskiftesfastighet med generös takhöjd och härligt ljusinsläpp, ett stenkast från Odenplan.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där tidstypiska detaljer samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du generös takhöjd, fina ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer, bra ljusinsläpp genom stort fönster med spröjs och djup fönsternisch.

Här finns en välkomnande hall med anslutning till praktisk klädkammare och ett helkaklat badrum. En praktisk kokvrå utrustat med kokplattor, kyl med frysfack, bra förvaringsmöjligheter. Allrummet är lättmöblerat och erbjuder bra sällskapsytor med perfekt utrymme för både sov-, mat- och vardagsrumsdel. Genomgående vackra ytskikt med vita väggar och vitmålat trägolv.

Mycket stabil förening med låg avgift och bra ekonomi.

Bostaden är belägen i gårdshuset mot lugn innergård och i området finns ett rikt och blandat utbud av alla slags nöjen och service med utmärkta kommunikationer. Närhet till KTH, Handelshögskolan, Stockholms Universitet.

En riktig pärla som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

- Toppfint och charmigt drömboende
- Låg månadsavgift!
- Sekelskiftesfastighet
- Optimalt planerad
- Härligt ljusinsläpp
- Spröjsade fönster
- Generös takhöjd
- Helkaklat badrum
- Belägen i omåttligt populära Vasastan
- Välvårdade ytskikt
- Säkerhetsdörr
- Stabil bf med låg belåning