BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby / Älvsjö

Gamla Huddingevägen 439A

  • 3 rum och kök
  • 73.7 kvm
  • Såld
  • 10952
  • 4312
  • 3080
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en helt unik vindsetagelägenhet i absoluta toppskick! Helt nyproducerad 2015 och genomgående i mycket bra skick. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där man även har utgång till den härliga balkongen. Balkongen ligger i bästa solläge och har vacker utsikt mot intilliggande park, ingen insyn. Öppet till nock med imponerande takhöjd. Hela 4,9 meter i taknockshöjd. 2 bra sovrum, det ena uppe på etageloftet och det andra sovrummet på entréplanet. Fräscht badrum med golvvärme och tvättmaskin. Mycket bra kommunikationer med buss utanför på gatan som på tar en till Älvsjö station (pendeltåg) på några minuter. Även bra förbindelser till T-bana i Bandhagen och Liljeholmen. Annars är det endast 8 minuters promenad upp till pendeltåget vid Älvsjö. Bra Hemköpsbutik endast ett stenkast bort!

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och förvaring i 2 fristående garderober i hallen. Smakfullt golv med 30*30 plattor, granitkeramik i ljusgrå färgton. Ingång till lägenheten via säkerhetsdörr.

Badrum
Ett fräscht badrum, i toppskick, som är beläget mellan kök och sovrum. Toppmodernt utrustat med vita kaklade väggar (matta plattor 20*40) och klinkergolv, golvvärme, i svartgrått utförande (10*10). Här finns handfat med kommod undertill och spegelskåp med belysning, WC, handdukstork, spotlights i tak, tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare) från Electrolux. Dusch med fällbara glasväggar.

Kök/Vardagsrum
Öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum. Snygg inredning med vita släta köksluckor med utfasade handtag, bänkskiva i ek och vitt matt kakel ovan arbetsytor. Spotlights i korridor mot badrum och sovrum samt i takkupa och vid utgång till takterrass, induktionshäll, integrerad diskmaskin, integrerad kyl & frys samt inbyggnadsugn och mikro. Spotlights som bänkbelysning under överskåp. Kopplad spisfläkt med utblås ovan yttertak, vit plåtkåpa. Allt mycket smakfullt kombinerat. Bra utrymme för ordentlig matplats. I vardagsrummet har man även där bra ytor för soffgrupp och i både kök och vardagsrum har man vit- och gråmålade väggar och ekparkettgolv (3-stav).  Underbar rymdkänsla upp mot loftet, hela 4,9 meters takhöjd till nock! Från kök når man även ut till takterrassen, plåtklädd i röd plåt och med bästa solläge i söder. Utsikt mot intilliggande park, ingen insyn. Bra belysning på balkongen med dubbla LED down-lights och granitkeramikklinker, 30*30.

Loftvåning
Uppgång till loftet via platsbyggd trappa. Glasräcke runt loftet ökar på ljusflödet i lägenheten. Loftet mäter hela ca 17 kvm golvyta och här finns öppningsbart takfönster. Här inryms dubbelsäng och möjlighet finns till bra förvaring, hel garderobsvägg kan byggas. Vit- och gråmålade väggar och samma fina ekparkettgolv som i kök/vardagsrum och sovrum nere.

Sovrum
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng, skrivbord och extra byrå. Bra förvaring i 3 rymliga garderober. Spotlight i takkupa. Smakfullt med gråmålade väggar och snygg t matchad fondtapet. Lugnt och ostört läge.

Övrigt
Lägenhetsytan på 73,7 kvm anger totalytan i lägenheten, uppdelningen mellan BOA och BIA är 68,2 + 5,5 kvm.
I föreningens förteckning är lägenhetens storlek 50 kvm.

Om lägenhetens storlek är av stor vikt för köparen så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning.