BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kungsklippan 11, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 24 kvm
  • 2.650.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1a med ett magnifikt läge på populära Kungsklippan. Här bor man med närhet till vatten, goda kommunikationer med t-bana direkt utanför porten, mysiga promenadstråk och city ett stenkast bort. Lägenheten är inflyttningsklar där tillträde kan ske omgående och passar såväl singeln som er som söker en övernattningslägenhet med ett optimalt läge. Låg avgift i stabil förening med låg belåningsgrad! 

Väl inne i lägenheten får man uppleva en genomgående fräsch och ytterst välplanerad med ett lugnt läge mot Parmätargatan. Ljusa ytskikt med vitmålade väggar och ljusa golv. Funktionella ytor där ni får plats med samtligt möblemang.Fönster i burspråk som skänker gott om ljus. Trevlig hall med plats för avhängning i hatthylla från original. Säkerhetsdörr finns installerad. Gott om förvaring finns i garderobslösning som ingår samt tillhörande förråd samt möjligheten att hyra extra förrådsutrymme i direkt anslutning till lägenheten.

Helkaklat badrum med WC, duschhörna samt handfat med överhängande spegelskåp. Vita köksskåp och lådor ovan arbetsbänken i ljus laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, glaskeramikhäll, fläkt och ugn. Allrummet är ljust och luftigt, en lättmöblerad yta där ni får plats med både sänghörna, soffa och andra bekvämlighetsmöbler. Möjlighet och bygga loft tack vare den generösa takhöjden, alternativt sätta in ett sängskåp.

Populär och trevlig förening som har gemensam tvättstuga, cykelförråd och innergård med tillgång till sittgrupp och grill om sommaren. Till lägenheten hör ett förråd. Extremt solid ekonomi med låg belåningsgrad i välunderhållen fastighet. Omåttligt populära Kungsklippan är en oas mitt i storstadsmyllret, vackert och ostört belägen invid vattnet. Med bara några minuters promenad ned till Kungsholmstorg med samtliga affärer, service och kommunikationer in till city med tunnelbaneuppgång direkt utanför porten! 

Välkommen på visningarna - tillträde omgående möjligt!

- Inflyttningsklar 1a som passar perfekt som första lägenhet eller övernattningsboende!
- Otroligt välplanerad, generös takhöjd och stora fönsterparti i burspråk som släpper in gott om ljus
- Fräscht kök och badrum som renoverats de senaste åren till ett inflyttningsklart skick
-Solid förening med låga avgifter, låg belåningsgrad om endast 2 900 kr / kvm
- Extremt god ekonomi med bra kassa i välskött fastighet och trevlig gemensam innergård
-Utmärkta kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till Centralen och t-bana utanför porten
-Attraktiv adress på Kungsholmen med närhet till både vatten och citypuls!