BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö- Älvsjöbadet

Lillhagsvägen 14

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • Såld
  • 9813
  • 3341
  • 2988
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en bra 4:a fördelat på 90 kvadratmeter med balkong och uthyrningsdel på härliga Lillhagsvägen, inbäddat i grönska nära populära Älvsjöbadet. På 5-10 minuters promenadavstånd återfinns både Älvsjö C (pendeltåg), Hagsätra C och Örby med dagis, skolor, restauranger och all tänkbar service. Dessutom kan du från Hagsätra ta tunnelbanan in till city på ca 20 min. Perfekt anpassat boende för barnfamiljer, den som vill kunna hyra ut och den som gillar att sätta sin egna karaktär på sitt hem. Goda busskommunikationer och bara 10 minuter till Älvsjö station där man finner cykelgarage, busstorg och alla pendeltågslinjer.

Alldeles intill lummiga Älvsjöbadet med bad för stora och små, grillplatser och en grillkiosk sommartid.

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall med bra plats förr avhängig av ytterkläder samt plats för massor av förvaring i stor klädkammare intill. Fint laminatgolv i mörk ton, omlagt i hela lägenheten. 

Vardagsrum
Stort och öppet vardagsrum som är i centrum av lägenheten och angränsar 2 sovrum och hall. Här finns plats för möblering med stor soffgrupp samt även för extra matplatsdel.

Kök
Ljust kök med bra arbetsytor, gott om skåpsförvaring och en matplatsdel med utrymme för 6 personer. Utgång till den trevliga balkongen som ligger i ett mycket fint och öppet läge mot husets baksida.. Belägen i sydöstläge med sol från morgon till en bit in på eftermiddagen. 

Sovrum 1 & 2
Två bra sovrum, det ena med ingång från kök och det andra med ingång från vardagsrum. Ena rummet inrymmer dubbelsäng och plats för extra garderob. Det andra sovrummet är väl anpassat som ett barn/arbetsrum.

Badrum
Stort badrum med badkar, WC, handfat och plats finns för installation av tvättmaskin och torktumlare.

Uthyrningsdelen
Uthyrningsdelen har egen ingång från trapphuset och består av liten entréhall, duschrum samt stort sovrum. Rejäl och ljudisolerande dörr (låsbar) mot vardagsrummet i den andra delen av lägenheten. Vill man inte använda som en uthyrningsdel så blir det naturligt bara ett tredje sovrum i andra delen av lägenheten.

Sovrum 3
Stort och härligt sovrum med fint burspråk. Perfekt som ett "master bedroom" eller som ett rymligt rum för uthyrning.

Duschrum
Duschrum med våtrumsmatta, kaklade väggar, WC samt handfat.