BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Värmdö - Charlottendal Gustavsberg

Charlottendalsvägen 19

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 7265
  • 215
  • 8263
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni äntligen chansen att få köpa detta fina och välskötta radhus som sällan är ute till försäljning! Bostaden ligger i ett perfekt läge i ett lugnt och barnvänligt område. Här finns även en insynsskyddad tomt i ett härligt solläge. Bostaden är välplanerad med genomtänkt och effektiv planlösning med sköna sällskapsutrymmen på entréplanet samt en privat avdelning med två sovrum och wc på övre planet. Gångavstånd till buss, förskola och skola samt Värmdö marknad. Detta är en bostad som måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man köket från Vedum som är mycket välplanerat. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här finns goda ytor för stor matgrupp för hela familjen. Köket är genomtänkt med bra förvaring och arbetsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn/spis samt en diskmaskin.

Vardagsrummet är väl tilltaget med stora fönster som släpper in rikligt med ljus i bostaden. Här får man enkelt plats med större soffgrupp, tv-möbler samt annat möblemang om så önskas. Från vardagsrummet når man bostadens fantastiska uteplats och den grönskande trädgården som ligger belägen i ett ostört läge. Här finns gott om ytor för större loangegrupp, matgrupp och grillmöjligheter.

Intill hallen når man bostadens första badrum. Badrummet är rymligt med dusch, handfat med förvaring, spegelskåp med förvaring, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

På bostadens övervåning har man de två väldisponerade sovrummen. I båda sovrummen ryms större säng, garderober och annat möblemang. Ena sovrummet går även att dela av till två mindre sovrum om så önskas. På övervåningen har man även ett badrum med wc och handfat.

Detta är en bostad som ni inte får missa! Varmt välkomna på visning!

 

- Välplanerat radhus i ett fantastiskt läge.
- Härlig tomt i ett soligt läge
- Mycket bra förvaring i form av två klädkammare, uteförråd och vind.
- Direkt närhet till förskola och skolor samt kommunikationer.
- Stora och öppna rum
- Uppfart med plats för två bilar
- Endast 20 min från Stockholm