BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Alphyddan

Alphyddevägen 33

  • 1 rum och kök
  • 38.5 kvm
  • 2.670.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna pärla om 38,5 kvm på 3:e våningen med inglasad balkong i sydvästläge. Här bor du i en trivsam förening med stabil ekonomi och närhet till både natur och stadspuls. Med bussen når du slussen på endast några minuter. 

När man kommer in till bostaden välkomnas man av en rymlig hall som erbjuder god plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden nås köket med charmiga originaldetaljer som kryddhylla, vita köksluckor, vitt kakel och praktisk diskbänk. Här finns spis, kyl/frys, bra förvaring och plats för matbord om 4-6 personer. Härlig utsikt att avnjuta oavsett tid på dygnet. Intill ligger vardagsrummet som rymmer både soffgrupp, tv-möbler och säng. Här går att avskilja med en vägg för att skapa en "mini 2:a". Vackert parkettgolv och vitmålade/tapetserade väggar. Härifrån nås den inglasade och möblerbara balkongen med trätrall. Här njuter du av solen från lunch till solnedgång överblickande Globen och Hammarbybacken. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med duschvägg i glas, handdukstork och handfat med kommod.

Föreningen är en stabil HSB förening med mycket bra ekonomi och endast 1856 kr i kvm/lån. 

Alphyddan ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer trafikera Nacka och planeras vara klar 2026. Intill Alphyddan ligger Sickla köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall.