BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 8, 7 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 16825
  • 1195
  • 3980
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett kompromisslöst och ljust boende. Här åtnjuts optimal planlösning och stora fönster. Fräscht badrum som stambyttes 2018. En bostad mitt emellan myllrande Södermalm och böljande vatten vid Årstaviken.

Hall
Klinkergolv och vitmålade väggar. I anslutning till hallen ligger det fräscha och nyrenoverade badrummet.

Vardagsrum
Vidare kommer man in i det väldisponerade vardagsrummet med stort fönsterparti längs ena väggen, vilket ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Vitmålade väggar samt laminat/parkettgolv. Här ryms både soffgrupp och matbord.

Kök
Utrustningen består av spis, spisfläkt samt kyl/frys. Diskmaskinen har säljaren aldrig använt och vet således ej om den fungerar. Mosaik ovanför arbetsbänken. Precis utanför köket finns ett skåp för städdon.

Sovrum/alkov
Väldisponerat sovrum/alkov som rymmer en 1,60 säng. Man får dessutom plats med garderober längs ena väggen.

Badrum
Det nyrenoverade och stambytta (2018) badrummet har grått klinkergolv med tillhörande golvvärme. Det finns badkar, handfat, badrumsskåp, handdukstork samt vägghängd wc. Spotlights i taket.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett rymligt källarförråd.

Enligt lägenhetsförteckningen så är bostaden 1 rum och kök men disponeras och presenteras som 1,5 rum och kök. Enligt lägenhetsförteckningen är bostaden 33,5 kvm men enligt uppmätning gjord 2020-01-28 så är den 36 kvm (mätregler enl. Svensk Standard SS14141, regel A).