BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Hornsgatan 29 D

  • 3 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 11178
  • 5863
  • 10343
Värdera din bostad

Beskrivning

VINDSVÅNING + TAKTERRASS + ELDSTAD + TAKBJÄLKAR

Varmt välkommen till en av Södermalms finaste vindsvåning med stor takterrass i söderläge samt öppen spis. Lägenheten är belägen i hjärtat av det kulturella och litterära Södermalm mitt emot Hornspuckeln vid Mariatorget. Denna vackra och ljusa vindsvåning med fri utsikt över Södermalms takåsar är exklusivt renoverad med noggrant utvalda materialval och inredning i klassisk modern stil. Våningen är genomgående med fönster i två väderstreck och högt i tak med synliga takbjälkar och takfönster. Lägenheten renoverades 2016 och har genomgående platsbyggd inredning i form av garderober, kök och badrum. Noggrant utvalda fönsterbrädor i kalksten med diskreta skåpsluckor genomgående i hela lägenheten samt vackert vitpigmenterat trägolv genomgående i hela lägenheten.

De väl planerade 102 kvadratmeter boarea och 13 kvm biarea är fördelade över bland annat ett öppet sällskapsrum med gott om plats för stort middagsbord samt större soffmöbel i anslutning till köket. I detta rum finner ni även en fantastisk öppen spis samt en platsbyggd bokhylla. Detta blir bostadens hjärta och självklara mittpunkt. Här samlas familj och vänner för att laga mat och umgås och den socialt öppna planlösningen flätar vackert ihop köket med det härliga sällskapsrummet. Köket är exklusivt renoverat med vitvaror från Gaggenau i form av två separata ugnar, vinkyl, induktionshäll, separat kyl och frys samt diskmaskin från Miele. Köket är platsbyggt med inredning från Blum och bänkskiva i granit samt köksö i granit. Via en skjutdörr i köket når ni den fantastiska terrassen med vacker utsikt mot Södermalms takåsar. Här finns goda möbleringsmöjligheter samt plats för odlingar.

Lägenheten har två rymliga sovrum med vackra platsbyggda garderober. I ena sovrummet finner ni även platsbyggd säng med förvaring. Sovrummet via vardagsrummet har gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Båda sovrummen har fönster som släpper in ett härligt ljus i rummen.

Lyxigt badrum med både badkar, separat dusch, vägghängd wc, handfat samt tvättmaskin samt torktumlare Från Miele diskret placerade bakom vita luckor.

Välkomnande och rymlig hall med takfönster samt platsbyggda garderober med tillhörande stege som sväljer en hel del förvaring tack vare den generösa takhöjden.

Detta är sammantaget en fantastisk vindslägenhet med allt du kan önska dig!

Varmt välkommen på visning!