BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Gullmarsvägen 66, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 10976
  • 1220
  • 3771
Värdera din bostad

Beskrivning

Luft och rymd genomsyrar denna rymliga tvåa belägen på populära Gullmarsvägen. Här erbjuds allt från gedigna materialval till detaljer i original. Här bor du i en stabil och nästintill skuldfri bostadsrättsförening endast ett stenkast från Gullmarsplan och Årstatorg.

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Här finns dessutom rymlig klädkammare och plats för ett fletal garderober. Säkerhetsdörr är installerad. Renoverat och praktiskt kök med öppen planlösning mot vardagsrum som bidrar till social samvaro. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, häll med tillhörande ugn och diskmaskin och fläkt. I köket finns dessutom skafferi. Väl tilltagna ytor och praktisk samt genomtänkt förvaring. Invid finns dessutom matplats för stort sällskap om ca 10 personer för den som önskar. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. Vackert och bevarat golv samt ljusa väggar. Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats och övrig möblering så som tv-möbel. Från vardagsrummet nås lägenhetens ena balkong belägen med vacker och lummig utsikt mot Årstaviken och Södermalm. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Från sovrummet nås lägenhetens andra balkong med klockrent söderläge.  Fräscht, renoverat och helkaklat badrum utrustat med wc, dusch, handdukstork, förvarig, handfat och tvättmaskin. Optimalt läge endast ett stenkast från Årsta torg. Närhet till Årstaviken, service och kommunikationer.

Byggnaden ligger i området Årsta som är ett av Stockholms mest populära områden och precis nedanför husen ligger det mysiga kolonilottsområdet Dianelund och naturreservatet Årstaskogen samt Årstaviken, där du hittar härliga promenadstråk och gott om rekreationsmöjligheter både sommar och vinter.