BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby - Enskede

Östrandsvägen 52

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 9842
  • 12951
  • 1813
Värdera din bostad

Beskrivning

I mysiga Stureby ligger denna exceptionellt välplanerade lägenhet i ett hus som är ritat av arkitekt Björn Hedval. Området är en del av Enskede som har varierad bebyggelse med villor, radhus och flerbostadshus. Optimal planlösning när den är som allra bäst, där man enkelt kan göra om matrummet till ett tredje sovrum om det behövs. Det finns en solig balkong i sydväst och med fönster åt två väderstreck, upplevs bostaden väldigt ljus. 

Hall
Välkomnande hall som är perfekt att landa matkassar, välkomna gäster och placera lortiga barnskor i. Det finns gott om plats för förvaring av ytterkläder där valmöjligheterna är många beroende på om du föredrar en hatthylla eller garderober.  Omgivande väggar är i en ljusgrå nyans och på golvet ligger laminat. Lite längre in i hallen finns väggfasta garderober.

Badrum
I angränsning till hallen ligger det helkaklade badrummet med turkost kakel och en mosaikbeklädd duschdel. På golvet ligger ljusgrått klinker. Det finns dusch, handfat, badrumsskåp, wc, spotlights samt fönster. Förberett för tvättmaskin.

Sovrum
Till vänster om hallen ligger det mindre sovrummet. Nymålade väggar i en ljusgrå nyans. Laminat på golvet samt en garderob som ingår. Här ryms säng och övrigt möblemang efter behov. 

Vardagsrum
Rakt fram från hallen ligger det väl tilltagna vardagsrummet. Här ryms både soffgrupp och matsalsbord, vilket gör det till den naturliga samlingsplatsen för såväl den lilla familjen som den större bekantskapskretsen. Från vardagsrummet finner du även utgången till balkongen som har ett sydväst läge, perfekt för soliga eftermiddagar/kvällar. På golvet ligger vacker ekparkett i original. Väggarna är nymålade i en ljusgrå nyans.

Kök
Mitt emot vardagsrummet ligger det trivsamma köket som inbjuder till matlagningssällskap. Köksskåp med vita luckor, och vitkalkat stänkskydd ovanför arbets/diskbänk. Utrustningen består av spishäll med tillhörande ugn, kolfilterfläkt samt kyl/frys. Det finns dessutom ett skafferi samt en köksö (bänk) med förvaring. Laminatgolv, vitmålade väggar med en grön fondvägg. Den stora matplatsen lockar många nära och kära till härliga middagar med samtal som aldrig vill ta slut. Finns behovet av tre sovrum är det enkelt att förändra dispositionen och göra sovrum av matplatsutrymmet.

Sovrum
Lite avskilt i lägenheten, bredvid badrummet, ligger bostadens andra sovrum. Här ryms en dubbelsäng samt övrigt möblemang efter behov. På golvet ligger laminat och väggarna är målade i en ljus nyans. Garderoben med skjutdörrar ingår.

Lägenheten nyttjas samt är registrerad som en 3:a, men det går enkelt att göra om den till en 4:a.