BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnbergsplan/Huddinge Centrum

Rådsvägen 7F

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 8887
  • 582
  • 3775
Värdera din bostad

Beskrivning

På en synnerligen attraktiv och centralt belägen adress nära centrum och kommunikationer hittar ni denna fantastiskt trevliga bostad med såväl ljusa som tilltalande ytskikt, smakfulla detaljer och genial planlösning. Bostaden består av 60 välplanerade kvadratmetrar och alla bekvämligheter man kan önska!

Badrummet är modernt och utrustat med både tvättmaskin samt torktumlare, i taket kan ni tända en stämningsfull stjärnhimmel. Likaså är köket modernt och tilltalande med väl tilltagna ytor, inte minst genom den flyttbara köksön. Naturligtvis är köket utrustat med både diskmaskin och vinkyl. Vardagsrummet är mycket rymligt och man får gått och väl plats med både soffa, matplats och en arbetshörna om så önskas. Från vardagsrummet tar man sig vidare ut till den stora balkongen där man tack vare inglasningen kan njuta av ett extra rum nästan året runt. I sovrummet får det plats en rejäl dubbelsäng och längs ena väggen finns en garderobslösning med skjutdörrar i spegelglas. 

Här bor ni med ett lugnt läge och alla tänkbara bekvämligheter. Lägenheten upplevs som mycket ljus och luftig då den genom sin placering med fönster i två vädersträck får ett synnerligen trevligt ljusinsläpp. Föreningen är mycket stabil och har en av Huddinges lägsta avgifter. Förutom en låg avgift  kan föreningen stoltsera med både bastu och ett eget gym. Här kan ni flytta direkt in och njuta av det lugna men centrala läget.