BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 32, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 109 kvm
  • Såld
  • 13434
  • 5506
  • 18933
Värdera din bostad

Beskrivning

Nackas bästa utsikt med frontläge mot Stockholms skärgård. Äntligen har ni chansen att köpa denna fantastiskt fina 4:a i toppskick med Nackas bästa utsikt över Stockholms skärgård i expansiva Kvarnholmen. Här har man fri utsikt mot vattnet och djurgården. Bostaden ligger i ett perfekt läge med vattnet som granne, samt direkt närhet till Stockholms innerstad. Ta pendelbåten till Nybrokajen på 20 minuter och med buss/bil når man city smidigt. Här får ni allt från en fantastisk utsikt, kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, tre stora sovrum, två badrum samt en stor inglasad balkong i ett oslagbart läge.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den öppna och trevliga hallen som erbjuder mycket goda garderobsutrymmen. Från hallen når man köket som är exklusivt renoverat som ligger i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här man kan umgås och samtidigt njuta av den fantastiska utsikten och alla båtar som passerar förbi bostaden. Köket är mycket välplanerat med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spishäll, inbyggd micro och ugn, vinkyl samt diskmaskin. Vitvaror från Miele. Här kan man njuta av härliga middagar tillsammans med vänner och familj samtidigt som man blickar ut mot Skärgården.

Från vardagsrummet når man den härliga inglasade balkongen som ligger i ett magiskt läge med fantastisk utsikt mot Stockholms inlopp och Norra Djurgården. Bostadens läge i huset på tredje våningen gör att man får unik kontakt med vattnet. Balkongen rymmer enkelt större sittgrupp och gröna växter. Balkongen har även golvvärme vilket gör detta till ett perfekt uterum tidig vår och lite senare höst.

Bostaden erbjuder även tre stora sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Samtliga sovrum rymmer enkelt dubbelsäng och annat möblemang.

Stort och fräscht badrum med wc, dusch, handfat med spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även ett mycket fräscht gästbadrum med wc och handfat. Detta är en bostad ni inte får missa. Varmt välkomna på visning. 

- Ingen insyn

- Härligt vattenutsikt mot Norra Djurgården och Stockholms inlopp från både vardagsrum och balkong

- Stor inglasad balkong med golvvärme

- Helt renoverad bostad i lyxiga materialval

- Tre rymliga sovrum med god garderobsförvaring

- Två badrum

- Direkt närhet till Stockholm city med buss eller pendelbåten till Nybrokajen

- Närhet till matbutik, skolor och förskolor, caféer samt restauranger.

- Förening med god ekonomi