BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Duvnäs Utskog

Knut Stangenbergs väg 32

  • 5 rum och kök
  • 100 kvm
  • Såld
  • 9876
  • 580
  • 12728
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta renoverade och trivsamma radhus i familjeidylliska Duvnäs Utskog. Här bor du med direkt närhet till natur, vatten, förskolor och skolor. Det lugna och trevliga området är mycket populärt bland barnfamiljer, här leker barnen fritt med vännerna i grannhusen eller på någon av de många lekplatserna i närheten. Radhuset är beläget på en lugn gata med trevlig fram och baksida. Huset har en öppen och social planlösning och är fördelat på tre våningsplan.
Ett drömboende där du kommer att stormtrivas.

På entréplan välkomna du in i en rymlig hall med praktiskt klinkergolv som sedan övergår i parkettgolv. Härliga sociala ytor med ett rymligt nyrenoverat kök från 2019. Köket har vita luckor, bänkskiva och stänkskydd i grå laminat och är utrustat med integrerad kyl & frys, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, integrerad micro, induktionshäll och takfläkt. Mycket bra arbetsytor och förvaring samt trevlig öppen planlösning mot matplats som rymmer 6-8 personer. Vardagsrummet är stort med flera stora fönster mot grönområde och lummigt baksida utan trafik. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och arbetshörna.  Intill hallen finns även en nyrenoverad gästtoalett med kakel i vitt och klinker i grått, handfat med kommod, spegel och toalett. På nedre plan i souterräng så finns ett stort rum som kan användas som sovrum, allrum eller om du önskar ett extra TV-rum. Rummet har parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns även en tvättstuga som rymmer torkskåp, tvättmaskin och förvaring. Här finns även ett förråd. På det övre planet finns tre lättmöblerade sovrum som alla rymmer enkel eller dubbelsäng, skrivbord och förvaring. Här finns ett stort badrum som även det renoverats 2019. Badrummet är helkaklat i vitt och grått med dusch med glasväggar, snyggt badkar, toalett, golvvärme, handfat med kommod och spegel. Här finns även två fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i badrummet. Hela det övre planet har enhetligt parkettgolv och målade väggar. Radhuset har fem rum samt två trevliga och däckade altaner, på framsidan är det kvällssol och på baksidan är sol från förmiddag till sen eftermiddag. Tomten är friköpt. Garage intill radhuslängan ingår.

Duvnäs Utskog är ett populärt, lugnt och barnvänligt område med närhet till vatten och sköna naturområden. Ta en promenerad till Kungshamns vackra semesterstugeområde eller till Kungviken alldeles vid vattnet. I området finns även Ekensberg som arrangerar allt från konferenser till festligheter, de har även en trevlig Diner Club. I nära anslutning ligger även naturreservatet Nyckelviken med underbara strövområden, motionsslingor, lantgård med djur samt Nyckelvikens Herrgård anno 1700-talet. Ektorps Centrum är det närmaste centrumet med mataffärer, restauranger, gym och caféer. För den som önskar ett bredare utbud så ligger Nacka Forum endast en kort bil- eller bussfärd bort. Kring Duvnäs Utskog så finns flera förskolor och skolor till exempel den populära förskolan Utskogen och grundskolan Borgvallaskolan med sann en "bullerby"-anda. På nära avstånd finns även Skuru skola med åk F-9. Busskommunikationer i området är goda med flera busslinjer som går direkt till Slussen, närmsta busshållplats ligger inom ett nära gångavstånd.