BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Kallforsvägen 23 2tr

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • 3.210.000 kr / Såld

Beskrivning

Nu är det äntligen dags för en 3a i gavel i bästa sydvästläge mot gården, med uthyrningsmöjligheter och i fint skick att byta ägare. En utmärkt lägenhet med en riktigt bra planlösning som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Välplanerad i gavel med balkong, stambytt badrum samt extra gäst-wc och med t-bana bara några minuter bort i Bandhagens centrum. Bra förvaring i klädkammare, och läget mot den grönskande gården är perfekt.  

Här möts man av en effektiv planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett stambytt badrum, gavelläget med extra fönster i vardagsrummet samt fönster utan insyn i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av charm och bra läge. Ett boende att trivas i året runt! 

Brf HSB Bandhagen är en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi.

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum i gavel med extra fönster vilket skänker ett extra ljus och möblerbarhet. En bra känsla med fönster ut mot gården och utgången till balkongen i bästa sydvästläge ger verkligen en extra oas att njuta på! I vardagsrummet får man på ett naturligt sätt plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Gavelfönster med ljus från två väderstreck. Ekparkett på golvet, målade väggar. 

BADRUM
Stambytt badrum 2004 med helkaklade väggar och golv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch. 

KÖK
Ett kök var delar har renoverats, en köpare kanske vill modernisera för att verkligen skapa ett kök som passar just sina behov. Ett kök med fokus på matlagning som är yteffektivt var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken kan verkligen briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, ugn, spishäll samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två utmärkta sovrum var det ena är generöst med garderobsvägg och fönster mot den lugna gården. Det andra något mindre helt utan insyn med ingång från vardagsrum och kök. Det mindre sovrummet med inbyggda garderober. Plats finns i båda rummen förstås för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Ekparkett och tapetserade väggar.  

HALL & GÄST-WC
Välkomnande generös hall var det finns bra med avhängningsmöjligheter. Ingång till utmärkt klädkammare. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Till lägenheten finns ytterligare ingång och liten hall, just nu fungerar den entrén som en utmärkt extra klädkammare. Man skulle alltså kunna dela av ena sovrummet och entrén och hyra ut. Extra gäst-wc med toalett och handfat finns intill det stora sovrummet. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.