BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 13

  • 3 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • Såld
  • 10410
  • 5441
  • 2754
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en renoverad 2,5a i Järla Sjö!
Välkommen till denna fina lägenhet i populära Järla Sjö. Här bor du med balkong i söderläge, modernt kök, snygga detaljer som höga socklar och platsbyggd bokhylla. 

Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Här finns en platsbyggd bokhylla som ramar in väggen och mer mycket förvaring. Rummet rymmer även en matplats för 4-6 personer. Från vardagsrummet når man även balkongen som ligger med trevligt söderläge och sjöglimt. Intill finns ett sovrum som idag används som barnrum. Här ryms mindre säng och en vacker platsbyggd garderob. Köket är fräscht och har vita köksluckor och vitt snyggt fasat kakel. Trevlig köksö i vitt med plats för barhäng. Köksön står löst på golvet som är intakt under. Vitvaror så som integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll & kyl/frys i rostfritt. Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Sovrummet rymmer stor säng och sängbord. Även här finns bra förvaring i platsbyggda garderober. Badrummet är kaklat i vitt med klinker i ljusgrått. Här finns badkar, tvättmaskin och torktumlare, vägghängd toalett, handfat, skåp och spegel. Snygg infälld hylla i vacker natursten. Hallen är rymlig med platsbyggd garderob och praktiskt klinker i grått. Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten och genomgående snyggt parkettgolv i oljad rökt ek. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2028.