BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla Kanalgata 9, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 11949
  • 1418
  • 5495
Värdera din bostad

Beskrivning

Kök - som inbjuder till matlagningssällskap
Köket är stort och lättarbetat även om ni är flera personer här samtidigt. Man har optimerat både förvaringen och arbetsytan. Utrustat med diskmaskin, kyl och frys, gasspis, ugn och fläkt. Perfekt med matplats för många sittande gäster. Fint ljusinsläpp från två stora fönster som vetter mot föreningens innergård. 

Vardagsrum - ett rum att trivas i året om
Vardagsrummet är fantastisk trevligt och fyllt av rymd tack vare det generösa ljusinsläppet från stort fönsterparti samt utgången till den rymliga balkongen. Dess rektangulära form gör det lätt att möblera. Här ryms både soffgrupp, soffbord, fåtölj och bokhylla.

Solig och trevlig balkong
Från vardagsrummet når ni den stora balkongen med eftermiddagssol. Man har skapat en synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn!

Två stora sovrum
Två bra sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang som önskas.

Komplett badrum
Stort och helkaklat badrum utrustat med wc, badkar, tvättmaskin, torktumlare, förvaring, fönster mot innergården, handfat och spegelskåp ovan.

Walk-in-closet  – för allt och lite till!
I anslutning till sovrum finns dessutom ypperliga förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare.

Välkomnande Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter via garderob.

Förråd
Mycket bra och rymligt förråd

Huset
Cykelrum, garage med hiss rakt ner och grovtvättstuga.

Generellt om området
Det är något alldeles speciellt med atmosfären i dessa charmiga kvarter och efter en promenad i området märker man också att omgivningarna har allt man kan önska. Här är lugnet påtagligt och närheten till både stad och natur är perfekt för den som vill ha det bästa av två världar. Sommartid hörs det glada sorlet från grannarna där de samlats i den sköna sensommarkvällen, caféstolarna är utställda och skratten studsar mellan anrika byggnader. Under sommaren är området ljuvare än någonsin. En stilla promenad bland vackra fasader, underbara rabatter fyllda av blommor och en älskvärd atmosfär gör en lycklig redan utanför lägenheten. Fantastisk närhet till vattnet, de fina bryggorna (bl.a. på Sickla udde), Nackareservatet, Hammarbybacken, fina promenad- cykel- och löpvägar runt Årstaviken, Sicklasjön. Gångavstånd till Sickla köpkvarter. Suveräna kommunikationer med buss till Slussen (15 min), Skanstull (15 min), färja till Södermalm, Djurgården och Nybroplan, och tvärbanan.

Det finns flera butiker som Coop, Lidl, ICA Supermarket, stort utbud av restauranger, Magnus Johansson Bageri, Konditori och Systembolaget och Carnegiebryggeriet som är både bryggeri och restaurang.