BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 94

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 10656
  • 1226
  • 8147
Värdera din bostad

Beskrivning

Attraktivt och ostört läge, intill Mälaren ligger denna tilltalande och perfekt planerade 3:a med utgång till en stor balkong. Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i delvis öppen planlösning och utgång till en stor balkong. Bostaden har två rymliga sovrum och mycket goda förvaringsytor via två klädkammare och en stor garderobsvägg som rymmer säsongens alla kläder. Härtill finns ett smakfullt badrum och kök med massor av tillval. Bostaden har genomgående behagliga färgval med påkostade tillval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata. Högst upp i fastigheten finns även en stor takterrass som man med fördel kan njuta av solen och den härliga utsikten. Terrassen ansluter till Sjövikshöjdens skog - en perfekt genväg till naturen och kommunikationer i Årstaberg. 

På Sjöviksvägen har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer och service. Årstaviken runt hörnet erbjuder möjlighet till vackra promenadstråk, bad, utegym och natursköna platser som gjorda för ett aktivt och socialt liv fyllt med umgänge och gemenskap. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger men också utmärkta förbindelser som tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara ett par minuter. Det här är hemmet för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, men som samtidigt vill ha närhet till innerstadens puls. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med behaglig färgsättning. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår till ett vackert parkettgolv i ask som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder perfekta förvaringsytor via en stor garderobsvägg med skjutdörrar och en rymlig klädkammare. Båda är inredda med Elfa-förvaringssytem.                     

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda arbetsytor via en gedigen granitskiva med vitt kakel ovanför. Köksutrustningen består av hel kyl/frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin, underlimmad diskho, spisfläkt, ugn och mikrovågsugn är snyggt inbyggt. Allt i rostfritt och påkostat från Siemens. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong  Sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor balkong. Här kan med fördel njuta av den fria utsikten längs Sjöviksvägen. Balkongen har plats för matbord eller loungemöbler. 

Sovrum 1 – Stort och rogivande 
Ligger med ostört läge. Mysigt rum med harmoniska färgval och vackert ask parkettgolv. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Bra förvaringsytor via en stor inredd klädkammare.

Sovrum 2 – Rymligt med perfekt förvaring
Det morgonsvala rummet ligger med lugnt och ostört läge. Rummet är ypperligt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Plats finns för enkelsäng och en arbetshörna

Badrum  Smakfullt påkostat
Praktiskt i anslutning till sovrummen och hallen ligger ett smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt med grå fondvägg. På golvet ligger ett matchande klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av badkar, wc, kommod och handdukstork. I taket finns infällda spotlights. Badrummet har även tvättmaskin och torktumlare från Siemens med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför via 3st överskåp. 

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd om cirka 4-5kvm.