BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lilla Alby/Sundbyberg

Trädgårdsgatan 21, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 10017
  • 701
  • 5102
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en smakfullt renoverad hörnlägenhet högt belägen med fri utsikt invid Sundbybergs centrum. Lägenheten är belägen på husets gavel med en härlig balkong. Balkongen nås via vardagsrummet som har en social och öppen planlösning mellan köket. Köket är fint renoverat med gott om förvaring bakom gråa köksluckor och bra med arbetsyta så som en köksö med förvaring under. Det finns plats för middagsbord i anslutning till både kök och vardagsrum. Köket passar utmärkt för dig som gillar att laga mat eller ha stora middagsbjudningar. Alla vitvaror är nya och här finns all maskinellutrustning så som diskmaskin, ugn, spis, kyl/frys, fläkt och diskho.

Vardagsrummet ger möjlighet för fri möblering med plats för större soffgrupp, skrivbord samt övrigt möblemang. Den härliga balkongen nås via vardagsrummet och har gott om plats för balkongmöbler samt odlingar. Via hallen nås sovrummet med garderober, plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Helkaklat och välutrustat badrum nås via hallen. Här finns tvättmaskin, torktumlare, wc, dusch, förvaring och handfat. Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober samt övrigt möblemang.

Detta är sammantaget en fantastisk gavellägenhet med stora fönsterpartier i två väderstreck och stora sociala ytor i en bra och stabil förening med gemensamma utrymmen så som festlokal, bastu och gym i samma fastighet. Här bor du i en lugn förening med lite insyn.

Juridisk person
Föreningen godkänner juridisk person under förutsättning att beslutet beprövas och godkänns av styrelsen.

Varmt välkomna på visning!

 

-Attraktiv adress nära Sundbyberg centrum och tunnelbana
-Nära vatten och grönska
-Sociala och öppen planlösning
-Gavellägenhet med fönster i två väderstreck
-Goda förvaringsmöjligheter
-Högt belägen
-Balkong med goda möbleringsmöjlighter
-Stabil förening med bastu, gym, festlokal i samma fastighet