BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Tämnarvägen 28

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • 2.800.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till Tämnarvägen 28 och till en av Årstas bästa föreningar! Här ges tillfälle att förvärva en välplanerad och renoverad gaveltvåa på 55 kvm med balkong i sydvästläge högst upp i huset.

Välkomnande och rymlig hall med ljusa väggar och klinkergolv. I hallen finns skjutdörrar med smalare förvaringsmöjligheter. Från hallen når du bostadens lättmöblerade vardagsrum med utrymme för soffgrupp, matplats och/eller övrigt önskat möblemang. I vardagsrummet finns även öppen spis på gas som bidrar mysfaktor. Från vardagsrummet nås utgång till balkong med soligt, högt och rogivande läge. Rymligt och renoverat kök utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, mikro, kallskafferi, häll med tillhörande ugn och fläkt. Matplats för ca 4-6 personer. I bostadens sovrum finns plats för dubbelsäng. I sovrummet finns dessutom två stora garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Dessutom helt utan insyn! Toppenoverat och utbyggt helkaklat badrum med golvvärme, bubbelbadkar, vägghänd wc, dubbelhandfat och förvaring. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Genomgående parkettiljor och spotlights i samtliga rum.

Till lägenheten hör ett källarförråd. En kort promenad från bostaden ligger Årstaskolan, Årsta Centrum med affärer och restauranger samt kommunikationer som på bara några få minuter tar dig till Gullmarsplan.

- Låg månadsavgift
- Belåning per kvm om endast 1070 kr
- Belägen högst upp i huset
- Öppenspis via gas
- Gavellägenhet
- Bra förvaring