BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bondegatan 64A, 4 trp

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • 4.550.000 kr / Såld

Beskrivning

Beskrivning

På attraktiva Bondegatan med närhet till Nytorget och SoFo's mest innehållsrika delar ges här chans till denna ljusa och tilltalande och genomgående lägenhet med dubbla kakelugnar, fördelad om två rum och kök. Här ges tilltagna fönster för fint ljusinsläpp och fin utsikt över takåsar och Sofia Kyrka tack vare det höga läget i huset. Det har tidigare funnits bygglov för balkonger som har utgått. Vid intresse kan detta sökas på nytt! Godkänns detta får du balkong med sydost läge.

Välkomnande hall öppnar upp med rymlig plats för avhängning och förvaring där såväl hatthylla som mindre garderob får plats. Vidare leds du in till köket med plats för matgrupp för 2 personer. Köket är ett stilrent Scavolini kök (Italienskt) med spottar och förvaring som går hela vägen upp till tak. Induktionshäll, integrerad ugn, kyl och samt plats för att installera diskmaskin. Fint fönster som vetter mot takåsar i väst.

Sovrummet nås från hallen och har stort fönster mot innergården med vacker utsikt över takåsar. Rummet ger en rogivande känsla med god yta för stor dubbelsäng, tillhörande möblemang och garderober. I sovrummet finns även en pampig kakelugn (ej fungerande). I anslutning till hall nås badrum som är arkitektritat med helkaklat ljust kakel och mörkt klinker på golv. God duschyta med specialdesignad duschvägg i glas, handfat med avlastningshylla i härdat glas, handdukstork, WC-stol samt Louis Poulsen lampa.

Vidare till vardagsrummet som ligger med östläge mot Borgmästargatan och utsikt mot Sofia Kyrka. Sällskapsrummet får fint ljusinsläpp från ett högrest fönster. Här ges plats åt tilltagen soffgrupp med tillhörande möblemang och matplåts åt 4-6 personer. Även i detta rum finns en kakelugn, som är fungerande och går att elda i.

Här bor du på en av Södermalms mest attraktiva adresser med kort avstånd till omåttligt populära och trivsamma Nytorget där du finner ett fantastiskt utbud av restauranger och butiker som på kort tid blivit några av Södermalms riktiga klassiker. Värt att nämna är att det populära cafét Pom & Flora ligger i samma byggnad och serverar frukost samt lunch alla dagar. Urban Deli fortsätter vara Nytorgets egna hub med både livsmedelsbutik, bar och restaurang och som tillsammans med Nytorget 6 håller stafettpinnen högt. På Skånegatan finner du över 20 talet serveringar där mångas personliga favorit är Bar Agrikultur i regi av Michelinbelönade Filip Fastén som erbjuder något utöver det vanliga. Flertalet butiker ligger i området och Coop ligger endast en minut ner från gatan. Välkommen på visning!

- Attraktivt läge på Bondegatan mitt i SoFo
- Högt upp i huset i gårdshus med vacker utsikt över takåsar!
- Dubbla kakelugnar som representerar byggåret
- Stabil och välskött förening med låga avgifter
- Närhet till fina promenadstråk längst Sofia kyrka och Hammarby kanal!
- Möjlighet att söka bygglov för balkong, som tidigare varit godkänt med utgått!