BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Marieberg/Kungsholmen

Gjörwellsgatan 15, 1 trp

  • 2.5 rum och kök
  • 56.8 kvm
  • Såld
  • 10050
  • 1894
  • 3792
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen att flytta in i ett ytterst väldisponerat boende fördelat på 57 luftiga kvadratmeter. Bostaden disponeras idag som en 2,5:a men går med enkla medel att göra om till en 3:a! Lägenheten har ett hörnläge med stora fönster i två väderstreck samt en egen balkong i sydost läge med morgon och förmiddagssol. På sommaren får du även kvällssol. Genomgående fin lägenhet i bevarad funkisstil såsom generös takhöjd, vackra originalgolv och fönsterbänkar i sten. Stammarna i fastigheten är bytta 2019.

Lägenheten disponeras av ett stort vardagsrum som bjuder på generösa sällskapsytor och fantastisk rymd. Här får du plats med både soffhörna, matbord för 4-6 personer och annat möblemang som önskas. I vardagsrummet ligger fin fiskbensparkett och vitmålade väggar. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong som spenderas bäst varma sommardagar!

Köket är rymligt och har en öppen lösning mot ett matsalsrum med bänk för maximal arbetsyta och förvaring. Matsalens rum går även att göra om till ett sovrum eller duka upp för 4-6 personer. Köket är utrustat med kyl/frys, gasspis med varmluftsugn, fläkt samt diskmaskin. Goda arbetsytor och gott om förvaring i under- och överskåp som går ända upp till taket. Här finns även ett skafferi.

Från matrummet når du bostadens sovrum som ligger mot föreningens baksida, i hörnet av lägenheten. Sovrummet har gott om yta för att möblera med dubbelsäng och annat möblemang. Under lägenheten ligger en av föreningens lokaler som hyrs ut till en ramaffär. Även här finns gott om förvaring i garderober. För den som önskar att göra om bostaden till en trea, kan dörren mot matsalen stängas igen för att öppna upp en dörr mot vardagsrummet. Se den alternativa planlösningen.

Hallen har gott om förvaring med dubbelgarderober i direkt anslutning, linneskåp, en stor klädkammare samt städskrubb. Samtliga med överskåp. Från hallen nås badrummet som är stambytt i slutet av 2019. På golvet ligger grått klinker och vitt kakel på väggarna. Här finns infällbara duschdörrar, WC, handdukstork (kommer installeras v.8) samt handfat med förvaringsskåp. Badrummet har även golvvärme och infällda spotlights i taket. Det är även draget för tvättmaskin för den som vill sätta in det.

Till bostaden hör ett stort vindsförråd om ca 5 kvm samt ett mindre källarförråd. Tvättstuga finns i källaren samt cykelförråd. Som föreningsmedlem har du även tillgång till en takterass med fantastisk och vidsträckt utsikt över Stockholm och Mälaren. På sommaren är terassen möblerad med loungemöbler samt matgrupp.

På Gjörwellsgatan får du det bästa av två världar med närheten till bra kommunikationer och all tänkbar service samtidigt som du bor granne med grönskande Rålambshovsparken. En kort promenad bort ligger Norr Mälarstrands vackra promenadstråk. Här längs med vattnet finns flera populära restauranger som Mälarpaviljongen, Trattorian och Orangeriet. I närheten ligger också såväl Smedsuddsbadet som Fredhälls underbara badklippor. Motionsspår som tar dig runt Kungsholmen finner du precis utanför dörren. De goda kommunikationerna i området underlättar vardagen. Thorildsplans tunnelbanestation ligger bara några stenkast bort, likaså Västerbroplan där ettans och fyrans buss passerar liksom flera andra innerstadsbussar som tar dig i stans olika riktningar. Du bor en minut från Hemköp Matpressen, Systembolag, apotek och vårdcentral med mera, och all övrig service du behöver finns på gångavstånd vid Fridhemsplan. I närområdet ligger flertalet förskolor samt Rålambshovsskolan.