BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen - Liljeholmskajen

Buteljgatan 26, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 13659
  • 3666
  • 9884
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en välplanerad och smakfull trea vid Liljeholmskajen. I denna lägenhet erbjuds generösa ytor, parkettgolv i ek i samtliga rum, fina fönsterpartier samt balkong med sjöutsikt mot Årstaviken. Här har ni närhet till vackra grönområden, lekparker, skolor, restauranger, gym, affärer och kommunikationer. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger utanför fastigheten.

Vardagsrummet är stort, ljust och erbjuder en vacker utsikt över Årstaviken. Vardagsrummet rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, soffbord och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till den mysiga balkongen med morgonsol och fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid. Balkongen är rymlig och är en perfekt oas för frukost såväl som middagar. Från balkongen kan ni avnjuta vackra soluppgångar.

Ett fint, socialt och fullt utrustat kök med gott om förvaring samt stora arbetsytor. Här finns gott om utrymme för matplats invid fönstret för stora sällskap om ca 6- 8 personer.

Lägenheten har två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet har fått en härlig och rogivande färg på väggarna. I detta rum finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra förvaring tack vare inbyggd Elfa-system. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Det stilrena badrummet är stort och ligger i anslutning till hallen.

Hallen är mycket rymlig med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring.