BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Stenkvistavägen 9, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad 1,5:a, nyproducerad i slutet av 2017, fri från insyn med rymlig balkong och otroligt låg avgift på bara 2.074 kr/mån! Ett källarförråd hör till lägenheten och tv och bredband ingår i avgiften. Lägenheten har ett oslagbart läge med närhet till tunnelbana, buss och Högdalens centrum. Listan kan göras lång. Det blir helt enkelt inte bättre än så här!

Lägenhetens luftiga planlösning inbjuder till trivsamt umgänge och gör detta till ett hem utöver det vanliga. Öppen planlösning mellan hall, kök och allrum med möjlighet att avdela köket till sovalkov/sovrum. Genomgående hög standard och påkostade materialval. Köket är ljust och välutrustat med vitvaror från Siemens samt köksskåp och garderober från Marbodal. Badrummet är helkaklat med stilrena färger och utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Från allrummet har du tillgång till en stor balkong. Hiss finns!

Kort sagt är detta ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Högdalen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Är du student ligger lägenheten bara några minuters promenad bort från både tunnelbana och bussar. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till Stockholms city på bara 19 minuter. I övrigt finns det gott om närliggande grönområden som är en bra kombination till den annars så heta citypulsen! I centrum finns allt du kan tänkas behöva med flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, gym, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi - Ja, allt du kan tänkas behöva!

Varmt välkommen på visning!

- Stor balkong
- Modernt kök med matplats
- Tvättmaskin och torktumlare
- Svanenmärkt förening med tre lokaler för uthyrning och en del av ett modernt kvarter
- Föreningen äger marken
- Nära till shopping och bra kommunikationer
- 13 min till Söder