BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen - Liljeholmskajen

Marieviksgatan 41, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 13572
  • 1762
  • 12748
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade och trivsamma 2:a i ett eftertraktat läge vid Liljeholmskajen med nära till såväl tunnelbana, tvärbana som pendeltåget. Det bästa med lägenheten är den rymliga och härliga balkongen med sjöglimt över Årstaviken. Lägenheten är optimalt planerad med stilrena och moderna materialval samt ekparkett golv i alla rum. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger runt hörnet från lägenheten.

Väl inne i lägenheten finner ni en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket präglas av ett modernt och smakfullt utrustat kök. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och mycket bra förvaring. Mellan kök och vardagsrum finns det gott om plats för matbord för ca 6 personer. Vardagsrummet kännetecknas av generösa fönsterpartier. I vardagsrummet finns det gott om plats för stor soffa.

Ett rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt fåtölj. Från sovrummet finner ni utgång till den trivsamma balkongen med härligt morgonsol. Här går det att avnjuta en solig morgonkaffe eller varför inte en middag framför sjöglimten.

Badrummet är mycket smakfullt och modernt inrett med vita helkaklade väggar och matchande grått klinkergolv. Utrustningen består av en toalett, handfat med matchande spegelskåp, dusch med glasdörrar samt en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring ovan.

Lägenheten har en välkomnande hall med bra utrymmen för både kläder och förvaring. Hallen erbjuder även Smart Elfa-system för att optimera förvaringen.

Goda kommunikationer med såväl tunnelbana (Liljeholmen) som tvärbana (Årstadal) bara några minuters promenad bort. Varmt välkomna på denna visning! Ett inflyttningsklart boende att trivas i från dag ett!