BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Alströmergatan 32G

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 14042
  • 4903
  • 5855
Värdera din bostad

Beskrivning

Öppen planlösning med ca 11 kvm balkong på Kungsholmen! 

Varmt välkommen till en av Kungsholmens bästa ettor, som med enkelhet görs om till 1,5 rok med alkov. Här bor du i en vacker tjugotalslägenhet om 39 kvm med ljus och härlig planlösning och flertalet välbevarade detaljer. Stora tidstypiska fönster, originalgolv, speglade dörrar samt generös takhöjd. Huset är beläget nära vattnet vid Karlberg, endast ett stenkast ifrån Fridhemsplan. Stor balkong om ca 11 kvm med plats för både soffmöbler, matgrupp samt grill. 

Lägenheten är mycket ljus tack vare den öppna ytan och stora fönster i fil. Det rymliga köket är smart placerat med plats för stort matbord och inbjuder till härliga middagar med vänner. Här erbjuds även gott om arbetsytor på köksbänkarna samt förvaringsmöjigheter bakom skåpsluckor och på hyllor. Den maskinella utrustningen består av gasspis, ugn, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. 

Vidare in i lägenheten finner vi vardagsrummet som erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande soffmöbler. Via dubbeldörrar finner vi utgång till balkongen som under vår och sommar blir ett härligt extra rum. Hela lägenheten är målad i en smakfull grå färg som fint bryter av mot tak och snickerier i vitt.

Badrummet nås från både vardagsrum samt hall, och är i ett fräscht utförande med mosaik på golvet och kakel som klär väggarna. Här inne återfinns dusch, handfat, ovanhängande spegelskåp, extra förvaring på flertalet hyllplan, handdukstork samt wc.

Lägenheten har tillgång till en vacker parkliknande innergård som erbjuder stora gräsytor och goda grillmöjligheter. Brf Färjan är en mycket stabil och välskött förening som äger marken. Föreningen har god ekonomi med låg belåningsgrad, flertalet hyreslokaler som genererar intäkter samt tillgång till övernattningslägenhet. 

Här bor du i en av Kungsholmens bäst planerade ettor på toppläge invid Fridhemsplan! En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par.

Varmt välkomna på visning!