BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björknäs - Saltsjö-Boo

Kärrstigen 33

  • 7 rum och kök
  • 170 kvm
  • Såld
  • 7762
Värdera din bostad

Beskrivning

På en lugn villagata, men med korta avstånd till allt, är denna rymliga villa på totalt 170 kvm belägen. Här njuter man av en underbar trädgård på baksidan som känns mycket privat och vackert. Det finns gott om lekyta både inne och ute  i trädgården. Här bor man lugnt och inbäddad i grönska men har samtidigt endast ett par minuters promenad till förskola, snabba bussar till city och affärer. Inga kompromisser krävs. 

Hemmet är välplanerat och rymmer den stora familjen. Det finns hela fem bra sovrum och rejäla sociala ytor. Villan är belägen i suterräng och på övre plan finns ett härligt stort vardagsrum med fönster i tre vädersträck. Köket från Ballingslöv ligger i anslutning men i ett eget rum och här, liksom i vardagsrummet, ryms en matplats för många. Det är möjligt att gå ut till en längsgående balkong åt söder åt ena hållet och rakt ut i den insynsskyddade trädgården åt andra. Närmast huset finns en härlig altan med en pergola över där man kan rulla ut ett tak om sommarhalvåret.  På detta övre plan är två sovrum och ett badrum belägna.

Entréplanet rymmer tre sovrum varav ett idag används som tv-rum/allrum. Här finns även en tvättstuga med dusch och en gäst-wc. Det tidigare garaget är idag omgjort till två rum som erbjuder verkstad, träningsrum och förvaring.

Allt är snyggt och fräscht med fina golv och ljust målade väggar! Bergvärme ger rimliga driftskostnader och fiber finns anslutet. Även taket är omlagt. Sammantaget ger detta möjlighet att flytta in och bara sätta sin egen prägel på rummen efterhand som man känner för det - dvs, det "roliga"  och ej den tråkiga och dyra biten.

Välkomna!