BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Alphyddan

Alphyddevägen 6, 5tr

  • 4 rum och kök
  • 98 kvm
  • 3.995.000 kr / Såld

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 4a, helt utan insyn och med en fantastiskt utsikt mot Stockholms inlopp. Här bor man i ett perfekt läge med direkt närhet till natur, vatten och Stockholms city bara ett stenkast bort från bostaden.

Bostaden är i ett välbevarat originalskick med fina detaljer. Bostaden erbjuder allt från tre stora sovrum, två badrum, stort och välplanerat kök samt en inglasad balkong med fri utsikt.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhägningsmöjligheter och rikligt med förvaring i form av flertalet inbyggda garderober. Här finns även en rejäl klädkammare.

Från hallen når man bostadens tre sovrum. Samtliga sovrum är stora och luftiga och här får man enkelt plats med större säng och annat möblemang.

Från hallen når man även bostadens vardagsrum genom två bevarade originaldörrar. Vardagsrummet är öppen och ljust och här får man enkelt plats med större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang om så önskas. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga inglasade balkongen med helt utan insyn och fri utsikt. Här får man enkelt plats med en utegrupp och gröna växter.

Bostadens kök är mycket välplanerat med goda arbets, samt förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med kyl/frys samt spis/ugn. Stor matplats till hela familjen.

Detta är en bostad som måste ses på plats. Varmt välkommen på visning!

 

- Välplanerad 4a med fantastisk planlösning.

- 3 stora sovrum.

- Fin utsikt mot Svindersviken.

- Mycket bra förvaring.