BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 96, 8tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • 6.200.000 kr / Såld

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva denna unika pärla högt upp i huset med magisk utsikt, i Oscar Properties historiska projekt Bageriet! En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med en magisk stads- och havsutsikt! Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City.

Nu har du möjligheten att förvärva en trea med unik planlösning och högt i tak i historiska Bageriet. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, tv-möbler och annat möblemang. Här har man en magisk panoramavy mot Stockholms inlopp.  Från vardagsrummet når du även uterummet som har öppningsbara fönster och fantastisk utsikt.

Special- och arkitekt ritat kök, bänk- och högskåp med släta luckor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå marmor. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl och frys, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Rymlig matplats som möjliggör för riktigt stora sällskap.

Bostaden erbjuder två stora sovrum båda med ett fantastiskt läge med utsikt mot Kungliga Djurgården, Gröna Lund och Stockholm City. Båda sovrummen rymmer enkelt dubbelsäng och annat möblemang.

Bostadens badrum är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handdukstork, golvvärme, handfat, tvättpelare i nisch samt dusch. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande.

 

- Exklusiv och toppmodern bostad.

- Magisk utsikt mot bland annat Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården.

- Fint vitpigmenterat enstavigt ekgolv som är genomgående för hela bostaden. Vitmålade väggar. 

- Stort kök med exklusiva materialval

- Fantastiskt ljusinsläpp.