BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Hedenströms väg 13, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 7017
  • 3725
  • 2810
Värdera din bostad

Beskrivning

Unikt planerad 3:a med luftigare hall, platsbyggd köksö, specialbyggda förvaringslösningar och en magisk sjöutsikt från ena balkongen! Måste upplevas på plats.

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a tre trappor upp i populära Tollare med sjöglimt från båda balkongerna. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning, stora och öppna rum samt två stora balkonger, ena är i härligt västerläge där solen skiner in tills den går ner och den andra i ett behagligt österläge! Denna bostad har sol dygnet runt på sina två balkonger. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga och luftiga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt möjlighet till förvaring i byrå eller garderob. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong som ligger i populärt västerläge, perfekt för avkoppling efter jobbet fram till solen går ner. Balkongen är stor och här får man enkelt plats med en större sittgrupp och gröna växter och en grill. Balkongerna går att glasa in för den som vill. 

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen i och med den stora platsbyggda köksön. Köksön har en överskjutande bänkskiva för ett trevligt kökshäng där vänner/familj kan sitta och umgås med den som är aktiv i köket. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i grå kvartskomposit. Vitvarorna i köket är påkostade som det bästa tillvalet i rostfritt utförande med en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och varmluftsugn, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har två stora sovrum. Ett master bedroom med goda garderobsutrymmen som rymmer större dubbelsäng. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt österläge med behaglig förmiddagssol för morgonfikat där man kan titta ut över Lännerstasundet. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter. Utanför master bedroom finns både en stor klädkammare med garderobsinredning från ELFA och en smart och snygg platsbyggd garderob. Bostadens andra sovrum är även det rymligt och lättmöblerat. Här ryms enkelt större säng och annat möblemang.

Stort och fräscht badrum i stilrena färger med grått klinker och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare av högsta kvalitet. Snyggt draperi som döljer maskinerna när de inte används. Bra förvaring i form av skåp.

Genomgående vitpigmenterat ekparkettgolv i hela bostaden bortsett från badrum där det ligger vacker klinker.
Till bostaden hör ett källarförråd. Går att hyra extra förråd.

- Platsbyggd köksö
- Specialbyggda förvaringslösningar
- Föreningen erbjuder övernattningslägenhet
- Föreningen har gott om parkeringsplatser, 1 till varje hushåll
- Luftig och välplanerad 3:a
- Dubbla balkonger med sol hela dagarna och vacker sjöutsikt från ena balkongen
- Elen är upphandlad via föreningen och förbrukningen kommer rabatterad på hyresavin