BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Lugnets allé 67, 5tr

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 17731
  • 4820
  • 7817
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp med hiss finner ni denna magiska och sällsynta etta på väldisponerade 33kvm. Här bjuds dessutom på en fantastisk terrass om ca 13kvm i västerläge med en utsikt man helt enkelt inte kan slita blicken från. Denna utsikt har man från alla fönster oavsett vart man befinner sig i lägenheten. 

Lägenheten är otroligt välplanerad med allt man kan tänka sig behöva och lite till. Ett stilrent vitt kök med både bra förvaringsmöjligheter samt arbetsyta. Smart och effektiv lösning med barbord invid fönster som kan användas både som avlastningsbänk och matbord. Att kunna sitta och njuta av en härlig utsikt tillsammans med en god hemlagad middag i gott sällskap kan helt enkelt bara vara rätt. Det bästa av allt är att man efter middagen kan ta sällskapet och fortsätta mingla på underbara terrassen med kvällssol. Terrassen förlänger lägenheten och blir som ett extra rum på sommarhalvåret och långt in på hösten. Här får man lätt plats med loungemöbler, grill och sittgrupp.
Allrummet är välplanerat, här finns plats för både stor säng, soffa och tv-möbler. Förvaring finns både under sängen men även bakom skjutdörrsgarderob i hallen. Lägg därtill ett helkaklat badrum med både tvättpelare och badkar. 

Denna lägenhet är fantastisk på alla sätt och vis. Vill man bo nära både natur och vatten i ett lugnt område men samtidigt nära citypulsen så behöver man inte leta längre. Kommunikationer finns i form av tvärbana, buss och båt.

- Högst upp
- Terrass om ca13kvm med fantastisk utsikt över takåsar och hela vägen till Sofia Kyrka
- Badrum med tvättpelare och badkar
- Ordentligt kök med barbord
- Nära både tvärbana och buss
- Förvaring i form av skjutdörrsgarderob
- Garage finns i huset
- Källarförråd

Denna lägenhet måste helt enkelt upplevas på plats.

Välkommen på visning.