BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov - Gullmarsplan

Etsarvägen 1

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 16376
  • 2496
  • 6835
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen in till denna ljusa  och väldisponerade trea fördelad på hela 64 kvm. Lägenheten är mycket bra planerad med två sovrum, ett fräscht nyrenoverat kök från 2018, ett spatiöst vardagsrum med fungerande öppen spis. Helt enkelt en lägenhet att trivas i med bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin. Här bor du i en mycket stabil och välskött förening med både gym på vinden, bastu och hobbyrum. Föreningen äger marken och hyr i dagsläget ut 5 lokaler med goda intäkter och har endast belåning på 1027kr lån/kvm.


Hall
Lagom och rymlig hall med ljus klinker och vita väggar. Avhängningsmöjlighet finns i direkt anslutning till entrén och ytterligare förvaring finns i form av tre platsbyggda originalgarderober med överskåp.
Från hallen nås samtliga rum i lägenheten.

Sovrum
Det stora sovrummet ser man från entrén med fint originalparkett på golvet och vitmålade väggar. Här ryms det lätt en dubbelsäng med sängbord och dessutom ett skrivbord eller byrå. Förvaring finns även här i form av platsbyggd garderober.
Ljusinsläpp kommer via ett fönster som vetter i sydväst.

Kök
Köket ligger i fil med stora sovrum med samma ljusa klinker som i hall på golvet och vitmålade väggar. Köket totalrenoverades 2018. Stilren och tidlöst vita luckor med infällda grepp. Svart komposit bänkskiva som både är snygg och praktisk, dessutom lite djupare än standardmåttet. Vitvarorna består av kombinerad kyl och frys, mikro, diskmaskin, induktionshäll samt varmluftsugn och underlimmad ho med inbyggd kolfilterfläkt. Ett yteffektivt kök med både gott om förvaring och arbetsyta. Även här kommer ljusinsläppet via fönster som vetter i sydväst. 

Barnrum/Arbetsrum
Detta sovrum nås från köket då det från början var tänkt som ett matrum. Tidigare fanns det ytterligare en dörr direkt till vardagsrum som lätt går att ta fram igen om man önskar. Perfekt som ett litet barnrum eller arbetsrum. Ytskicksrenoverad 2018. Även här fönster i sydväst.

Vardagsrum
Fint originalparkett och vita väggar. Otroligt stort och luftigt med plats för både stor matgrupp, soffgrupp, tv-möbler och bokhylla samt mindre arbetshörna om man önskar. Eftersom rummet är så rymligt finns det många flera möbleringsmöjligheter. Här finns öppen spis att mysa framför med nära och kära. 

Badrum
Badrummet är fräscht och helkaklat med förutom WC-stol och handfat med spegelskåp ovan, en infällbar duschvägg som ger mer utrymme och tvättmaskin för bekvämlighetens skull. 

 

Sammanfattningsvis en mycket trivsam lägenhet i attraktivt område i en välskött förening med mycket god ekonomi. Vill man bo nära citypulsen men ändå vara nära naturen är detta det bästa läget. 

Välkommen på visning.