BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollareslingan 52, 5 tr

  • 4 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 7369
  • 4372
  • 3896
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk välplanerad 4:a i Tollare med magisk utsikt och en stor hörnbalkong om 26 kvm. Bra storlek på sovrum och mysig social yta med vackert ljusinsläpp och hög takhöjd. 

Varmt välkomna till en av föreningens absoluta pärlor på våning 5 högst upp i huset med en spektakulär utsikt mot vackra Lännerstasundet. Här bor du i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös balkong där utsikten är fantastisk med sol från morgon till kväll. Lite lyx i vardagen tackar man inte nej till!

- Vån 5, högst upp med en fantastisk vattenutsikt
- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning
- Exklusiva tillval
- Fantastiskt badrum
- Föreningen har bastu på en av de två allmänna takterrasserna man kan nyttja.
- Övernattningslägenhet finns att hyra
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang vid vattnet.
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442), samt i framtiden längs sjöss med Waxholmsbåt och pendelbåt till Nybrokajen

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i ett av Tollares kanske häftigaste lägen högst upp i huset med fin utsikt mot vattnet. Här finner ni en stor möblerbar balkong rakt mot Lännerstasundet och Mårtens Holme där solen gör entré vid soluppgång och försvinner vid skymning. 

Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med trivsamt köksfönster. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och exklusivt badrum. Perfekt familjebostad.

Bostaden har även tre bra sovrum där master bedroom är väldigt generöst med bra förvaringsmöjligheter.

Till bostaden finns ett ca 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

Varmt välkomna på visning!