BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Trollesundsvägen 151

  • 1 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 17273
  • 5519
  • 1551
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området: 
Nu finns möjlighet att förvärva en underbar lägenhet på Trollesundsvägen 151 som är ytterst välplanerad! Här finns ett drömbadrum som nyligen är renoverat riktigt snyggt, ett rymligt rum med plats för soffa, soffbord, matbord och säng och en hall med bra garderobsförvaring. Ett annat stort plus är den trevliga uteplatsen och det insynsskyddade läget med utsikt över bergknallar och träd. 

Här bor du i en stor och populär förening och i omedelbar närhet till Högdalen centrum som har ett stort serviceutbud och bra allmänna kommunikationer. 
Området är i ett expansivt skede, för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök Stockholms stads hemsida: https://vaxer.stockholm

Hall
Välplanerad hall med bra förvaring i de bevarade och charmiga 50-talsgarderoberna. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd. 

Badrum
Det här är ett riktigt drömbadrum som nyligen är renoverat riktigt snyggt med gröna rektangulära kakelplattor på väggarna och ett ljust golv i marmormönster. Badrumsinredningen går i mässing och två fina detaljer är sittbänken i duschen samt det industriella handfatet. Badrummet är också utrustat med golvvärme och spotlights. 

Rum och kök 
Rummet är rymligt och har plats för soffa, soffbord, matbord och säng. Köksbänken som delar av mot vardagsrummet blir till en samlingsplats när det är dags för matlagning. 
Köket är bland annat utrustat med en diskmaskin som underlättar vardagen. 
Lägenheten har ett attraktivt läge utan någon insyn. Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över bergknallar och träd som under sommarhalvåret bjuder på underbar grönska. 

Uteplats
Uteplatsen rymmer många vänner och blir verkligen till ett extrarum och en grön oas under sommarhalvåret. Läget bjuder på härlig förmiddagssol och är därmed den perfekta platsen för frukost och lunch. Här kan du möblera med bord, stolar och en massa blommor.