BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Lindhagen

Kellgrensgatan 10

  • 3 rum och kök
  • 78.5 kvm
  • Såld
  • 12669
  • 5399
  • 5283
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en modern och lyxig lägenhet på våning 12 av 14 med vidsträckt panoramautsikt. Lägenheten har allt ni kan tänka er; Eleganta materialval, stor solig hörnbalkong, fantastiskt utsikt som ni även ser genom det generösa fönsterpartierna som ger en härligt ljusinsläpp in till lägenheten. Planlösningen är perfekt för mingel, middagar med familj och vänner.

Vardagsrummet erbjuder flera och rejäla fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus in i lägenheten. Utsikten är oslagbar med vy över Stockholms takåsar och grönska. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt genom rummen.

Från vardagsrummet finner ni utgång till den mysiga balkongen i härligt xläge med magisk utsikt över Stockholm. Här går det att avnjuta en solig eftermiddagskaffe eller varför inte en middag i kvällssolen?

Köket präglas av ett exklusivt och modernt utrustat kök med en elegant stenbänkskiva i svart granit. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och mycket bra förvaring. Mellan kök och vardagsrum finns det gott om plats för matbord för ca 8 personer.

Lägenheten har två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet är något större med plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra förvaring tack vare en walk-in-closet (förråd).

Hallen är mycket rymlig med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av garderober. Här finns det gott om plats att ställa barnvagnen. Intill hallen finner ni badrummet.

Badrummet är mycket smakfullt och lyxigt inrett med mörka helkaklade väggar med samma matchande klinkergolv. Utrustningen består av toalett, kommod med matchande snygg spegel, badkar med glasdörr samt en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring både ovan och under.

Denna lägenhet går bara inte att missa, välkomna!