BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla

Sickla allé 11, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 89 kvm
  • Såld
  • 9981
  • 4436
  • 4284
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni äntligen chansen att köpa denna mycket moderna lägenhet med alla bekvämligheter i barnvänligt område, ett stenkast från Sicklasjön och Sickla strandpark! Bostaden erbjuder tre välplanerade rymliga sovrum, stort vardagsrum med generösa ytor, två fantastiska balkonger samt ett väldisponerat kök. Öppen och luftig planlösning med tilltagna svängrum, här känns det aldrig trångt. Fantastiska ljusinsläpp från stora fönsterpartier i samtliga rum!

När du kommer in till bostaden välkomnas du av den trevliga hallen som erbjuder gott om avhängningsytor samt förvaring i form av inbyggda garderober och en stor klädkammare. Vidare in i bostaden kommer du till vardagsrummet som erbjuder mycket generösa sällskapsytor. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet rymmer allt från stor soffgrupp, tv-möbler samt annat möblemang om så önskas.

Från vardagsrummet når du bostadens första balkong som är inglasad och har fantastiska ytor för större utegrupp, grillningsmöjligheter och gröna växter. Här kan du njuta av solen från lunch till sen eftermiddag/kväll.

Intill vardagsrummet ligger de sociala köket med alla tänkbara bekvämligheter och generöst utrymme för hela familjen att samlas kring middagsbordet. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl och frys, spishäll, diskmaskin samt inbyggd micro och ugn.

Bostaden har tre väl tilltagna sovrum som rymmer större säng, garderober och annat möblemang.

Bostadens andra balkong når du från master bedroom som ligger intill den trevliga innergården som är helt insynsskyddad. Balkongen är generöst tilltagen och här ryms enkelt grill, loungemöbler och odlingsmöjligheter. Härliga soltimmar från morgon till efter lunch.

Bostaden har ett stort badrum med wc, dusch, tvättmaskin/torktumlare samt handfat. Intill badrummet har du även en gäst-wc med toalett och handfat.

Precis utanför bostaden finns lekplats på gården och vackra promenadstråk. Ett modernt hem på bekvämt avstånd från city – välkommen på visning!

- Hiss direkt till garaget
- Stora fönsterpartier
- Lekplats på gården
- Genomgående fräscha ytskikt
- Fantastisk förskola i huset bredvid
- En av Stockholms bästa grundskolor inom ca 700 meter
- Nära Sicklasjön & Sickla strandpark
- Sjöglimt över Sicklasjön
- Hammarbybacken på bekvämt avstånd
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc
- Klädkammare
- Stavparkett
- Källarförråd om ca 9 kvm
- Nära till kommunikationer med buss, Tvärbanan och Saltsjöbanan.
- Nackareservatet inom 200 meter