BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långbro

Kryddlandsvägen 13

  • 6 rum och kök
  • 128 kvm
  • 9.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade villa om totalt 209 kvm med friköpt hörntomt fint belägen i trevliga Långbro. Huset är smakfullt renoverat med genomgående sobra färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Huset har hela 6 rum och kök och parkeringsplats för upp till 2 bilar.

HÖRNTOMT OM 694 KVM – EN EGEN OAS
Mycket fin trädgårdstomt där man har skapat en insynsskyddad och lummig fristad i perfekt solläge. Här har man tagit tillvara på tomtens naturliga fördelar och förstärkt dess karaktär med härliga trädäck, vacker utomhusbelysning, stenläggningar, murar och både nya och gamla planteringar som äppelträd och syrenhäckar. Här finns stora ytor med plats för sittgrupper, loungedelar, solstolar och grill. En synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn!

ENTRÉPLAN – LJUST OCH LUFTIGT

Vardagsrum
Underbart vardagsrum som karaktäriseras av vackra linjer och generösa glaspartier. Vardagsrummet har gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Från vardagsrummet har man access till trädgården och ett fint intilliggande trädäck, vilket suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar en miljö som bjuder in till mingel och middagar i det fria. Uteplatsen är även utrustad med markis.

Kök
Hemtrevligt och stilrent kök med fokus på njutning och umgänge. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, lyxig spis med tillhörande ugn, spisfläkt samt inbyggd micro i högskåp. Snyggt kaklade väggar ovan bänkytor ger köket det lilla extra.

Matrum
Underbart matrum med en fin och fungerande öppen spis. Rummet har god kontakt med det intilliggande vardagsrummet och köket, vilket skapar stora sociala ytor med fokus på njutning och umgänge. 

Tre sovrum
På entréplan finns hela tre sovrum med bra möblerbarhet. Master bedroom ligger i anslutning till vardagsrummet och här finns gott om plats för både dubbelsäng, förvaring och övrigt passande möblemang. De två andra sovrummen nås direkt från hallen.

Toalett
I anslutning till hallen finns toalettutrymme med wc och handfat. Väggarna är helkaklade och golvet belagt med mosaik med golvvärme.

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. I hallen ligger praktiskt och snyggt klinkers med golvvärme.

NEDRE PLAN – FLEXIBILITET
Husets utformning med en huvudentré och en sidoentré varifrån man har direkt access till det nedre planet gör att huset enkelt kan inredas för att rymma en uthyrningsdel eller ett perfekt boende för de lite äldre barnen. Hela nedre plan förutom sovrummet/arbetsrummet är försett med behaglig golvvärme.

Egen entré – Hall
Rymlig hall med gott om utrymme för förvaring. Här finns idag en tvättho men platsen skulle även kunna rymma ett pentry/köksdel. På golvet ligger klinkers.

Sällskapsrum/Allrum
Mycket trevligt rum där det finns gott om plats för en soffgrupp och övrigt passande möblemang.

Sovrum/Arbetsrum
I anslutning till allrummet ligger ett fint rum som med fördel kan nyttjas om ett mycket bra sovrum med gott om plats för såväl säng som skrivbord och övrigt passande möblemang.

Badrum - Stort och lyxigt
Lyxigt badrum (renoverat 2014) med fönster, helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet har både dusch och badkar, toalett, handdukstork samt tvättställ (dubbel) med tillhörande kommod.

Tvättstuga
Tvättstuga med mycket bra skåpinredning. Tvättstugan renoverades 2008 och den maskinella utrustningen består av torktumlare och tvättmaskin.

Kallförråd
Stort och praktiskt kallförråd under utbyggnaden. Vill man få/ha förrådet uppvärmt kan man på ett enkelt sätt installera värme.