BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda Kajväg 12C, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade fyrarumslägenhet i gavelläge med en spektakulär havsutsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården. Här bor du i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaring. Du känner både havsdoften och hör även det rofyllda havsljudet som befinner sig precis utanför balkongerna på båda sidorna av lägenheten!

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i Stockholms mest unika projekt som uppförts på en pir rakt ut i vattnet. Här finner ni två stora balkonger, en inglasad balkong  om ca 17 kvm med utsikt mot Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården, och en om ca 10,5 kvm med bergsutsikt över Finnberget och Kvarnholmen, därtill finns här ett 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från ena balkongen.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den stora hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är stort och öppet och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med gott om förvaring och arbetsutrymme samt med matplats för större sällskap. Köket har snygga köksluckor i vit kulör och mörk granitbänkskiva. Vitvarorna består av induktionsspishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, fläkt, diskmaskin, kyl och frys samt avfallskvarn i diskho. Köket från Vedum har 15 års garanti och alla vitvaror är från Electrolux och har fem års garanti.

Från vardagsrummet når man kungsbalkongen om 17 kvadratmeter med gott om plats för dubbla sektioner av möblemang samt med en magisk utsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården. Balkongen går längs hela fasadväggen vilket skapar en fantastisk modern, stilren och spännande arkitektur helt i glas. Inglasningen är helt öppningsbar och här har du eftermiddags- och kvällssol.

Bostaden har även tre rymliga sovrum med bra möbleringsmöjligheter. Från masterbedroom når man bostadens andra balkong om ca 10.5 kvm. Balkongen ligger i ett lugnt och harmoniskt läge med bergsutsikt över Finnberget och Kvarnholmen. Alldeles intill balkongen når man förrådet som är 4 kvm stort.

Stort och exklusivt badrum med wc, badkar, handfat med förvaring, spegelskåp, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en separat gäst wc.  Välkommen på visning

- Fri utsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården!
- Gavelläge med fönster i 3 väderstreck!
- Två rejäla balkonger med fantastisk utsikt.
- Öppen social planlösning!
- Exklusiva tillval!
- Badrum samt separat gästtoalett!
- Nära till allt, dagis, skolor, restauranger, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår!
- Utmärkta kommunikationer med bussar (nr 402, 53), Saltsjöbanan samt den mycket populära pendelbåten där även SL-kort accepteras ombord!