BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburstrappan 18, vån 15

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • 6.250.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till en unik lägenhet belägen på våning 15 med magnifik utsikt över Stockholm! Här bor du i en fantastisk lägenhet med optimal planlösning. Köket har gott om plats för middagsbord samt förvaring bakom vackra träluckor.  Här finns all maskinell utrustning så som häll, ugn, fullstor kyl/frys, fläkt, diskho och diskmaskin. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp samt övrigt möblemang. Via vardagsrummet når ni en fantastisk fransk balkong med en otrolig utsikt! De stora fönsterpartierna i fil släpper in ett fint ljus i lägenheten och bjuder på en magnifik utsikt. Från vardagsrummet når ni ett optimalt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Här finns platsbyggda garderober samt platsbyggd bänk med förvaring invid fönstret. Välkomnande hall med gott om förvaring i form av platsbyggd garderobsvägg samt stor klädkammare. Badrummet är helkaklat och fullt utrustat med tvättmaskin/torktumlare, duschkabin, handfat, wc samt förvaring.

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokaler. Topplokalen på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm har fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem. I föreningen finns även tillgång till två övernattningslägenheter och två takterrasser.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet med Söders bästa utsikt i en mycket populär förening mitt på centrala Södermalm.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

-Magisk utsikt över Stockholm på våning 15.

-Belägen mitt på centrala Södermalm med tillgång till Söderhallarna, tunnelbana, pendeltåg och bussar inom några minuter.

-Smart planerad lägenhet med fransk balkong och mycket förvaring.

-Eftertraktad förening med bl.a. relaxavdelning och topplokal med takterrass.

-Fyra normalstora tvättstugor med 2 maskiner, två torktumlare och ett torkskåp i varje tvättstuga som enkelt nås via hissen ner till entreplan. Dessutom finns en grovstvättstuga med torkskåp.