BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Telefonplan

Mejselvägen 46

  • 1.5 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 11737
  • 2482
  • 6486
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket charmig vindslägenhet, 1,5 rok, om 32 kvm. Optimal planlösning med stort vardagsrum med rejäl sovalkov, rymlig hall med bra förvaring, fint kök med gammal charm bevarad samt ett modernt och snyggt badrum som stambyttes 2007. Genomgående bra skick! Lugnt och ogenerat läge högst upp i huset.Här bor du i mysiga kvarter ett par minuter från Telefonplans T-banestation och övrigt restaurang- och serviceutbud.

Bra kommunikationer med busshållplats drygt 100 m från huset som tar dig till Telefonplan på endast 3 minuter. Väljer du att promenera är du där på knappt 10 minuter. Från Telefonplan tar du dig med tunnelbanans röda linje till Södermalm på ca 6 minuter och Stockholm city på ca 14 minuter.

Generellt om lägenheten

Hall
Välkomnande hall med bra plats för avhängig av ytterkläder samt förvaring i 2 inbyggda garderober. Mörkt klinkergolv och ljusa färger på väggarna.

Vardagsrum + sovalkov
Ljust och fint vardagsrum som är enkelt att möblera och som inrymmer stor soffgrupp samt matplatsdel för ca 4-5 personer. Trevlig utsikt från fönster mot närliggande skogsdunge. Lugnt och tyst läge. I vinkel in från vardagsrummet har man en utmärkt sovalkov, plats för stor dubbelsäng, 1,8 m i bredd. I vardagsrum och alkov är det fint ekparkettgolv och ljusa kulörer på väggarna.

Kök
Fint kök med gammal charm bevarad. Platsbyggda originalköket har renoverats med uppmålning samt kompletterats med ytterligare ytor och mer modern känsla. Mycket bra förvaringsutrymmet och arbetsytor. Framme vid fönstret finns plats för mindre bord med barstolar. På golvet ligger likadant klinkergolv som i hall, vilket ger ett flytande och enhetligt golv i den delen av lägenheten.

Badrum
Snyggt och modernt badrum med vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv (golvvärme). Badrummet totalrenoverades vid stambytet i föreningen 2007. Här finns badkar, WC, handfat med kommod undertill och belyst spegel ovan.