BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 166

  • 3.5 rum och kök (2 rum och kök enligt föreningens register)
  • 91.5 kvm
  • Såld
  • 7116
  • 18846
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden, området och föreningen: 
Nu har vi nöjet att presentera en riktigt rymlig och fin bostad i omtyckta Brf Tulpanträdet! Tilltalande planlösning med stora ytor för umgänge och två bra sovrum. Nuvarande ägare nyttjar också klädkammaren som ett sovrum för ena familjens barn. Från ett av sovrummen nås balkongen som blir till ett extrarum under sommarhalvåret. 

Att många väljer att flytta inom föreningen är ett gott betyg för Brf Tulpanträdet. Som boende här har du tillgång till bl.a pool, bastu, gym, festlokal, fyra tvättstugor, övernattningslägenheter och garage. 

En kort promenad från bostaden finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, cafeer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker. Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas. 
Strax utanför dörren tar Solbergaskogen vid, en trevlig promenad i fin skogsmiljö. Ytterligare en bit bort finns ett nyanlagt utegym samt den populära parkleken Kristallen. 

Lite längre bort i området finns Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare en bit bort finns Fru Marias bak där du kan stanna till för en fika eller för att inhandla frukostbrödet och på vägen hem stanna och handla en fredagsbukett i blomsteraffären intill. Ytterligare guldkorn i Långbro är restaurangen Aloë med en Michelinstjärna samt restaurangen Rinos Bodega som är belägen i samma byggnad. 

Området är också omtyckt bland barnfamiljer då det finns många förskolor- och skolor.


Vardagsrum 
Det här är ett riktigt sällskapsrum med gott om utrymme för en stor soffa, bord, tv-möbel och förslagsvis en fåtölj. En fin detalj är burspråket.

Kök 
Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum resulterar i trevliga sällskapsytor samtidigt som gästerna slipper utsikt över disken efter middagen. Ett matbord för 6-8 personer får gott och väl plats och vid behov går ett långbord att dukas upp mot vardagsrummet. Köket har bra skåpförvaring och är utrustat med kyl/frys, mikro, diskmaskin, ugn och hällspis.

Sovrum 1 
I anslutning till vardagsrummet är det här sovrummet beläget. Rummet är i bra storlek med plats för säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord.

Sovrum 2 
Det här är ett riktigt drömsovrum, väl tilltaget i storlek och med utgång till balkongen. Rummet har gott om plats för en större säng och nattduksbord. Längs ena väggen finns plats för byråer eller bokhyllor. 

Klädkammare/extrarum 
I anslutning till det största sovrummet nås klädkammaren som rymmer hela familjens kläder. Nuvarande ägare nyttjar dock rummet som ett sovrum. 

Balkong 
Under årets varmare månader blir balkongen till ett extrarum. Plats finns för en utemöbel och en massa växter. Här kommer många dagar att tillbringas, speciellt med tanke på placeringen som resulterar i många soltimmar från lunch fram till kvällen. 

Badrum 
Badrummet har bland annat härlig golvvärme, badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Två fina detaljer är väggnischen och den stora spegeln.

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och har gott om avhängningsyta. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd.