BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby Slott

Vibyholmsvägen 33 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 10186
  • 5232
  • 7204
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna riktigt utmärkta lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Välplanerad i gavel med balkong, bra förening och närhet till utmärkta kommunikationer. Delar av bostaden i behov av målning - allt för total harmoni och känsla. 

Här möts man av en effektiv planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett stambytt badrum, generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av charm och bra läge. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med en bra atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Gavelfönster med ljus från två väderstreck. Ekparkett på golvet, målade väggar. 

BADRUM
Stambytt badrum med helkaklade väggar och golv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch. 

KÖK
Ett kök i original men med vitvaror, bänkskiva och kakel utbytt - ett kök med fokus på matlagning. Yteffektivt var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken kan verkligen briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys i fullhöjd, ugn, spishäll, diskmaskin samt en spisfläkt. 

SOVRUM
Rofyllt sovrum utan insyn. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns inbyggd garderob. Ekparkett och målade väggar.  

HALL
Välkomnande generös hall var det finns bra med avhängningsmöjligheter, praktisk klinker vid entrédörren. Ingång till utmärkt klädkammare. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.