BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Lindhagensgatan 59, 1/2tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 10799
  • 1848
  • 9364
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Lindhagensgatan 59 och denna välplanerade och luftiga lägenhet belägen i vacker och välbevarad fastight från 1927.

Med två badrum samt trinettkök ges möjlighet att hyra ut en del av bostaden näst intill som en egen lägenhet, vilket ger möjlighet till en mycket låg boendekostnad. Detta samtidigt som bostaden går precis lika bra att nyttja som en välplanerad trerummare.

Vid uthyrning av den mindre delen för 9 500kr/mån och bostadslån om 2 500 000kr blir "boendekostnaden" MINUS 2 000kr/mån (exkl skatt och amortering). Till och med vid en ränta på 3%, dvs högre än de 2,89% som Danske Bank i december 2019 erbjuder på 30 års bunden ränta, så blir de 9 500 kr i hyresintäkt högre än den totala bostadskostnaden (vid lån om 2 500 000kr samt exkl skatt och amortering). Se räkneexempel i bilaga.

 

Bostaden disponeras enligt följande:

Rymlig hall med gott om plats för avhängning. Separata dörrar med lås vidare till uthyrningsdel samt den större delen om två rum och kök.

Ett modernt, fullutrustat kök i anslutning mot vardagsrummet. Här finns stor kyl/frys, induktionshäll, ugn samt kolfilterfläkt. Gott om utrymme för 4-5 personer kring marbordet.

Ett stort vardagsrum med stora fönsterytor och väl tilltagen takhöjd. Här finns gott om utrymme för såväl stor soffgrupp som rejält matbord för stora middagar.

I anslutning till vardagsrummet finns två klädkammare.

Ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng.

Rymligt badrum med vitt kakel och mörkt klinker. Här finns dusch, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt wc.

 

Ett väl tilltaget rum med vackert furugolv och vitmålade väggar. Rummet är utrustatt med ett trinettkök, vilket gör att det tillsammans med det separata badrummet blir som en egen lägenhet.

Ett ytterligare badrum i anslutning till uthyrningsdelen, helkaklat och med klinker på golv. Även här finns dusch, handfat och wc.

 

I fastigheten finns även en  tvättstuga samt lägenhetsförråd. Här bor ni en välskött förening med bekvämt promenadavstånd till allt ni behöver!

 

Bostadsyta 78kvm enl. uppmätning, 75kvm enl. ekonomisk förvaltare.

 

Nedan presenteras vardera del av bostaden som en separat lägenhet.

1rok: www.bosthlm.se/objekt/1363839

2rok: www.bosthlm.se/objekt/1363841